Tez będę bronił pierwszego kadru aczkolwiek ze wzmianką że jest za dużo prawej strony![]()
Może w jakiś kwadrat by to wepchnąć.. ?
Szukaj
Tez będę bronił pierwszego kadru aczkolwiek ze wzmianką że jest za dużo prawej strony![]()
Może w jakiś kwadrat by to wepchnąć.. ?
troche malo kolorku ale i tak ladnie
Witam Aniu
nie będę się wymądrzał - bo sam kiepściutko focę
ale ostatnio też 'walczyłem z wiatrakami'-> http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=149305
więc może też moje błędy, które zostały wytknięte Ci pomogą / pocieszą
zwróć uwagę co daje pora dnia = oświetlenie .... czyli to o czym Ci pisali moi szanowni przedmówcy
acha... jakby co to uważam te Twoje fotki za całkiem przyjemne w odbiorze = MZ nie ma wstydu![]()
D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej
Andreo, to właśnie Twój wiatrak zainspirował mnie do tej sesji i znalazłam sobie wiatrak bliżej mnie
Nemeth, dzięki, że tak dzielnie bronisz pierwszego kadruDla niezadowolonych mam też kadry bez drzewa wchodzącego na wiatrak :P
Co do pory dnia - niestety najbardziej boli to, że zdaję sobie sprawę, że najlepsze zdjęcia powstają w czasie złotej godziny, ale niestety mam ograniczone możliwości, żeby tę sesję powtórzyć o odpowiedniej porze. Póki co stawiam sobie za cel robienie poprawnych zdjęć w dogodnej dla siebie porze, czyli proza, na poezję przyjdzie czas późniejMam jeszcze sporo ujęć z tej sesji, więc będę Was męczyć pracując nad obróbką
![]()
Poważnie???Andreo, to właśnie Twój wiatrak zainspirował mnie do tej sesji
ależ mi miło... jejku szczerze się cieszę
że moje gnioto-produkty choć inspirują Kogoś do choćby
miłego spędzenia czasu w plenerze
jestem zaskoczony i szczęśliwy![]()
D90 + N18-105VR + N28-105Makro i stary F70
Pozdrawiam i Dobrego Światła Życzę - Andrzej
Skontaktuj się z nami