Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Stare na nowo

Domyślnie Stare na nowo

Odgrzebuje kotlety, widzieliscie juz to zdjecie chyba 2 razy, ale ostatnio do niego przysiadlem i obrobilem na nowo, wydaje mi sie, że kompletnie zmienilo to odbiór zdjecia. Zapraszam do wyrażenia opinii

Domyślnie

..... ten dół moim zdaniem kompletnie rozwala fotę. 3/4 od góry to bardzo ładny cieszący oko, stonowany krajobraz, ... a dół mnie drażni, wygląda jakby ktoś naśmiecił. Moim zdaniem - obcinamy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ..... ten dół moim zdaniem kompletnie rozwala fotę. 3/4 od góry to bardzo ładny cieszący oko, stonowany krajobraz, ... a dół mnie drażni, wygląda jakby ktoś naśmiecił. Moim zdaniem - obcinamy
    Pewnie masz racje, ale zobaczymy co inni powiedza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Pewnie masz racje, ale zobaczymy co inni powiedza
    Nie mam odmiennego zdania....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nie mam odmiennego zdania....
    Czasami starsi maja racje

Domyślnie

a mnie isę podoba własnie taka wersja kontrastowy dół ma uzasadnienie, wpada tam dość duży strumień silnego bocznego swiatła, fotka przez to nie jest wygładzona, a leciutko drapieżna , reszta czyli cała góra bdb - ja jestem na tak

ps dla samego siebie zobacz czy selektywne zdjecie 5% kontrastu z z tego doswietlenia nie pomoże jeszcze bardziej zdjęciu

Domyślnie

Szkoda ze nie dales linka do poprzednich wersji, mozna by tak bezposrednio przyrownac.
    co do tej wersji to jest bardzo ladnie mz, niby na dole jest troche balaganu...ale ogolnie to kawal dobrego widoczku i dobrze zrobiony.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

ładnie górki wyszły - i ja też bym ciachnął tuż nad wodą
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Co bym zmienil? Ciachnalbym tylko nad pierwszo-planowym cieniem i jak dla mnie byloby git

PS. Super klimat!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Próbowałem to ciachnąć tak jak mówiliście, ale czegoś mi brakowało, kwestia gustu

Tak czy siak dzięki za komentarze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów