Szukaj
..... ten dół moim zdaniem kompletnie rozwala fotę. 3/4 od góry to bardzo ładny cieszący oko, stonowany krajobraz, ... a dół mnie drażni, wygląda jakby ktoś naśmiecił. Moim zdaniem - obcinamy![]()
a mnie isę podoba własnie taka wersja kontrastowy dół ma uzasadnienie, wpada tam dość duży strumień silnego bocznego swiatła, fotka przez to nie jest wygładzona, a leciutko drapieżna , reszta czyli cała góra bdb - ja jestem na tak
ps dla samego siebie zobacz czy selektywne zdjecie 5% kontrastu z z tego doswietlenia nie pomoże jeszcze bardziej zdjęciu
Szkoda ze nie dales linka do poprzednich wersji, mozna by tak bezposrednio przyrownac.
co do tej wersji to jest bardzo ladnie mz, niby na dole jest troche balaganu...ale ogolnie to kawal dobrego widoczku i dobrze zrobiony.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
ładnie górki wyszły - i ja też bym ciachnął tuż nad wodą![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Co bym zmienil? Ciachnalbym tylko nad pierwszo-planowym cieniem i jak dla mnie byloby git
PS. Super klimat!
Próbowałem to ciachnąć tak jak mówiliście, ale czegoś mi brakowało, kwestia gustu
Tak czy siak dzięki za komentarze![]()
Skontaktuj się z nami