Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Świecznik

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Świecznik

Tego miejsca chyba nie trzeba przedstawiac.
    Paris

A tak nawiasem mowiac to kiedys byl watek o Polakach za granica w "cafe"... niestety musze to stwierdzic, ze buractwo sie szerzy i jestesmy tylko o krok przed natarczywymi (sprzedajacymi-wciskolapkami) murzynami. (Oczywiscie nie ujmujac tej nacji)
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:06 Powód: polakach -> Polakach
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Niestety Sebastianie ale ten kadr do mnie nie gada, sama wieża OK, ale ten pierwszy plan w postaci dwóch uciętych łódek nijak się tutaj ma, w moim odczuciu. Mnie one tutaj kompletnie nie pasują, tak jak i ten kawałek chodnika w LD, bez tego było by zdecydowanie ładniej i przejrzyściej

Domyślnie

A ja sie niestety z toba nie zgodze... i bede szedl w zaparte... łódki uciąłem celowo aby dodac cos ciekawego w pierwszy plan. sama wieza jest ciekawa (ale malo ciekawa) na zdjeciu. Jednym sie podoba innym niestety nie... Taki mialem plan juz na 2 tyg przed wyjazdem i do tego dazylem... i mam i jestem zadowolony... Sorki Marcin ale... sam wiesz...
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:08 Powód: ort. "ludki ucielem"
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

można iśc w zaparte, oczywiście.
    Ale trudno ukryc, ze nie jest to jakis wysublimowany kompozycyjnie obraz wiezy.
    Juz pomijając nawet to, ze jest krzywa (a to w końcu Paryz, a nie Piza ), to nie ma tu jakichs elementów wskazujących na ponadprzeciętność zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:09
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    A ja sie niestety z toba nie zgodze... i bede szedl w zaparte... ludki ucielem celowo aby dodac cos ciekawego w pierwszy plan. sama wieza jest ciekawa (ale malo ciekawa) na zdjeciu. Jednym sie podoba innym niestety nie... Taki mialem plan juz na 2 tyg przed wyjazdem i do tego dazylem... i mam i jestem zadowolony... Sorki Marcin ale... sam wiesz...
    Jak sobie chcesz... twoja wizja, twoje zdjęcie, to tobie ma się podobać, a nie mi, do mnie taka forma nie gada, i już Może gdyby była jedna ale za to cała łódka to byłoby ciekawie, a tak to sorki ale nie, drugi plan jest fajny, są i łódki i wieża

Grunt że ty jesteś zadowolony Sebastianie, ja poczekam na inne zdjęcia z twojego pobytu z Paryża, bo to piękne miasto z wieloma atrakcyjnymi tematami do fotografowania
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:09

Domyślnie

Leci w prawo
    Ostatnio edytowane przez PhotoIan ; 30-06-2010 o 22:45
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Domyślnie

Mi sie podoba, łódki wnoszą troche życia do tego kadru.

Domyślnie

To co mi się podoba na tym zdjęciu, to kolor wieży. Rzadko kiedy tak pokazywana. A poza tym, ot pocztówka. Ale też lubię takie robić

Domyślnie

Leci w prawo fakt... poprawie! Przepraszam.

Domyślnie

mi sie podoba dlatego ze tak pokazanej wieży jeszcze nie widzialem
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 01-07-2010 o 10:10

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów