Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Thassos

Domyślnie

Lepsze czyli jakie?

Domyślnie

Czyli te uciete krzaki, drzewa po bokach Wiecej wyobrazni

Domyślnie

No niestety... bez krzakow/drzew zdjecia byly by wg mnie nijakie. A nie dalo sie ich nie obciac, bo ciagnely sie daleko...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szatanek Zobacz posta
    No niestety... bez krzakow/drzew zdjecia byly by wg mnie nijakie. A nie dalo sie ich nie obciac, bo ciagnely sie daleko...
    ale jedynkę potrafiłeś ułozyć w sensowny kadr i gdybyś dodał trochę góry kosztem dołu, tak ze dwa centymetry, to kadrowo byłaby to fotka bez zarzutu, do tego zróznicować obróbkowo zielenie i miałbyś bardzo fajna fotkę - nr dwa i trzy niestety do kosza

Domyślnie

Widać, że szukasz i dobrze
    Jedynka w tym secie wygrywa tylko wymaga wyprostowania.
    Fotografie po zmniejszeniu podostrz.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Hah kocham tą wyspę Byłem tam rok temu i nie żałuję i za rok też się wybieram.
    A co do twoich zdjęć. Ucieszyłem się gdy zobaczyłem tytuł Thassos. Myślę sobie powspominam sobie tą wyspę ale się trochę zawiodłem
    Z twoich zdjęć jedynie 1 mi się podoba. Widać że to Thassos No i podpisuję się pod wypowiedzią:
    ale jedynkę potrafiłeś ułozyć w sensowny kadr i gdybyś dodał trochę góry kosztem dołu, tak ze dwa centymetry, to kadrowo byłaby to fotka bez zarzutu, do tego zróznicować obróbkowo zielenie i miałbyś bardzo fajna fotkę - nr dwa i trzy niestety do kosza
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Uprawnienia umieszczania postów