Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Doolin Coast

Domyślnie

Eeee chyba opusciles jeden z najlepszych watkow na tym forumD: ale sie poswiecilem i sam zobacz http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=148365

Domyślnie

bardzo dobre zdjęcia, przed dodaniem poprawionej trójki królowała dwójka, po korekcie górę wzięła ta ostatnia

Domyślnie

Bonus ...zjawiskowy...Pojechałbym na maksa i byłaby bajka...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

1 i 2 super, ale bonus wypasiony. Obie wersje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo dobre zdjęcia, przed dodaniem poprawionej trójki królowała dwójka, po korekcie górę wzięła ta ostatnia
    popieram
    fajne macie te bryzgi

Domyślnie

Caly set bardzo udany, a w chodzac szczegoly:
    1. Fajna podloga, fajne te glony w dolnej czesci tego rowu, sam row dobrze prowadzi wzrok...tylko ten row jest jest jak dla mnie bardzo dominujacym elementem w dolnej czesci zdjecia. Na tyle, ze skutecznie odwraca uwage od faktury podlogi na zdjeciu. Nie mowie ze zdjecie jest zle, ale zdecydowanie lepiej odbieram...2.
    2.Super pokazana podloga i faktura na niej z dodatkowym urozmaiceniem w postaci tych zlobien (dodatkowo jako wisienke na torcie mamy te drobne kwiatki na dole po prawej i dalej chyba tez je troche widac) . A i kadrowo bardzo mi sie podoba, te skalki po bokach i kawalek morza sie nawet zalapal...super.
    BONUS. Jest moc, power i co wazne jest przestrzen w pelni to pokazujaca.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 01-07-2010 o 08:32
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

druga wersja 3-ki chyba zbyt intensywna - wybrałbym coś pośredniego
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eeee chyba opusciles jeden z najlepszych watkow na tym forumD: ale sie poswiecilem i sam zobacz http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=148365
    Teraz juz wiem o co chodzilo...
    Owszem - przeoczylem ten temat... I powiem Ci szczerze, ze jeszcze nie moge uwierzyc w to, co w nim przeczytalem NIE WIERZE!!

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Caly set bardzo udany, a w chodzac szczegoly:
    1. Fajna podloga, fajne te glony w dolnej czesci tego rowu, sam row dobrze prowadzi wzrok...tylko ten row jest jest jak dla mnie bardzo dominujacym elementem w dolnej czesci zdjecia. Na tyle, ze skutecznie odwraca uwage od faktury podlogi na zdjeciu. Nie mowie ze zdjecie jest zle, ale zdecydowanie lepiej odbieram...2.
    2.Super pokazana podloga i faktura na niej z dodatkowym urozmaiceniem w postaci tych zlobien (dodatkowo jako wisienke na torcie mamy te drobne kwiatki na dole po prawej i dalej chyba tez je troche widac) . A i kadrowo bardzo mi sie podoba, te skalki po bokach i kawalek morza sie nawet zalapal...super.
    BONUS. Jest moc, power i co wazne jest przestrzen w pelni to pokazujaca.
    Dzieki, Krzysztof za wyczerpujacy koment! Milo sie czyta czyjes przemyslenia

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    druga wersja 3-ki chyba zbyt intensywna - wybrałbym coś pośredniego
    Tobie rowniez THX Powiem Ci, ze im dluzej patrze na poprawiona wersje BONUSa, to bardziej mi sie ona zaczyna podobac... Ty z kolei sugerujesz cos innego... no nie wiem...

Podziekowania dla... wszystkich!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów