Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Porannie...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Michale ale Duczynski nie zrobil z tego wienca nagrobnego Wyglada troche jak sztuczne plastikowe kwiaty
    Jedynka najlepsza z setu ale znowu widze pewne drobiazgi ktore rzucaja sie w oczy....ale juz nie bede Ciebie denerwowal
    dajesz, dajesz

Domyślnie

No dobra, widac laczenie na gorce, na jedynce wyszlo najlepiej jak i samo zdjecie jest najlepsze....dwa i trzy widac to mocno i wyglada nie ladnie przez co rzuca sie w oczy Nie przeszkadzaja mi tak te drzewa wygiete jak to

Domyślnie

No dobra, widac laczenie na gorce, na jedynce wyszlo najlepiej jak i samo zdjecie jest najlepsze....dwa i trzy widac to mocno i wyglada nie ladnie przez co rzuca sie w oczy Nie przeszkadzaja mi tak te drzewa wygiete jak to
    Może Cie zdziwie Panie Sherlocku, ale to sa pojedyncze ekspozycje, jak nie wierzysz, wpadaj to Ci udowodnie

Domyślnie

Ale ja Tobie wierze, widocznie cos dziwnego sie stalo w bardzo jasnych partiach na laczeniu, najbardziej to widac na dwa i trzy

Domyślnie

Ale ja Tobie wierze, widocznie cos dziwnego sie stalo w bardzo jasnych partiach na laczeniu, najbardziej to widac na dwa i trzy
    U mnie nic sie nie stalo, moze u Ciebie...

Domyślnie

Bardzo fajny klimat ... moj faworyt to zdecydowanie nr 1
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ja również kupuję tylko jedynkę. Kadrowo jest najlepsza, do tego ta klarowność
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów