Szukaj
Dla mnie jedyneczka za naturalność, na 2 i 3 trochę drzewa takie przekrzywione![]()
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Jedynka bardzo ładna. Mogłeś posprzątać przed jej zrobieniem![]()
Pierwsze najbardziej przypadło mi do gustu.
1ka bardzo ładna, 2ce już brakuje mocy, lewa strona dziwnie nieostra i tafla wody już tak nie gra jak na 1ce,
3ka out, ten kwiatek na kamyku masakruje odbiór.
jedynka b. dobra - trójka sztuczna z tymi kwiatkami na kamieniu ( to jak wieniec na grobie, sorry ale takie skojarzenie ) i Michale jedna rzecz jeżeli bardzo blisko brzegów kadru z szerokiego kąta występuje takie skrzywienie, do tego niesymetryczne, to trzeba foty prostować mam na myśli dwójkę i trójkę![]()
jedynka bardzo dobra , do trojki to ten kwiat ni w piec ni w dziewiec![]()
Jedynka najlepsza z tego setu - bardzo mi sie podoba jej przejrzystosc.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Tylko jedynka. Ale za to bardzo, bardzo![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Ladne soczyste i naturalne kolory.
1 Super, wszystko dla mnie gra.
2 Mz najslabsza z seri, te krzywe drzewa i troche ostrosc na dole uciekla, szczegolnie widac to w ld rogu...
3 I tu mam zagwozdke, bo ma absolutnie najlepsze niebo ze wszystkich trzech, na te drzewa po lewej mozna by przymknac oko...ale ten kwiatek, bardzo silnie dominuje w kadrze i niepotrzebnie odwraca uwage, moze gdyby zdjac z niego nasycenia koloru to byloby lepiej, albo calkiem probowac usunac. Rozumiem ze taki miales pomysl tam na miejscu zeby go tam ulozyc...ja bym go wrzucil do wody w mocny punkt w pd rogu...taki bylby calkiem fajny akcent, na poczatek lub koniec wedrowki po kadrze, przy ogladaniu.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 28-06-2010 o 12:10
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami