Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Makiem posypane pole

Domyślnie

Kadr jak najbardziej bardzo ładny tylko niebo... takie piękne a nie wyciągnięte z wyblakłości.

Domyślnie

jak wyciagnac niebo ?

Domyślnie

Ile ja bym dał za takie pole fotografia wyszła dość poprawnie - brakuje mi tego czegoś
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Ile ja bym dał za takie pole
    to wpadaj do Namysłowa ;P

Domyślnie

Ile ja bym dał za takie pole fotografia wyszła dość poprawnie - brakuje mi tego czegoś
    U mnie też trzeba ze świecą szukać w tym sezonie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

i ja też (ale aparatu nie )

podpiszę sie

Domyślnie

Bez obrazy, ale chyba na siłę chciałeś uzyskać maki czerwone. I mz przesadziłeś.Poza tym OK.

Hmm, a może to mój monitor.......
    Ostatnio edytowane przez fosgen ; 20-06-2010 o 22:49

Domyślnie

A moja makowa miejscowke juz zaorali...

Ale o zdjeciu, Jest dobrze...choc moglo by byc lepiej gdybys mial lepsze swiatlo, najlepiej wroc tam w okolicach zlotej godziny, bo miejscowka naprawde warta przynajmniej paru podejsc.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo ladny kadr, mi brakuje jednak troche blasku, gry swiatla na roslinkach. Poza tym bardzo ladnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów