Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Weselisko

Domyślnie

pewnie wyciągniesz wnioski i myśle że teraz będzie już tylko lepiej
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Dopiero co wróciłam z pracy, zaglądam na mój wątek i znowu powiem: ŁO MATKO!!! Ten obiad na jutro dla moich milusińskich zrobię później. Jestem zastrzelona taką ilością wejść na mój wątek, i jeszcze ile nowych komentarzy. Jestem Wam ogromnie wdzięczna i dziękuję za zainteresowanie!!! Zapewne duża część forumowiczów weszła na mój wątek z ciekawości, ale duży odsetek wpisał się na mój wątek, a niektórzy nawet śledzili go i powtórnie dopisywali się do niego, czyli zdjęcia działały na odbiorców, obojętnie czy w pozytywny, czy w negatywny sposób – najważniejsze, że była reakcja (wprawdzie ze szkodą dla mnie). Dla mnie najgorszym scenariuszem na umieszczone zdjęcia na forum jest brak odzewu tzn., że zdjęcia są nijakie. Jeszcze raz dziękuję, a w szczególności „Pershing” , „ekonet” i „TOMEK K” za miłe słowa i wskazówki (wybaczcie, jeżeli kogoś pominęłam), a Tobie „ekonet” dziękuję za rycerską obronę (dużo w tym wątku na mnie spadło).
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

no dajcie już sobie spokój chłopcy - pojechaliście po dziewczynie mz. zbyt mocno (mam namyśli sposób pisania komentarzy przez kilka osób ) też zaglądam do tego działu i wiem jak niektórzy "kotletowcy" krzanią śluby (powtarzam niektórzy, bo zaraz się połowa ludzi obrazi ) ale oni za to biorą kasę
    a to jest całkowita amatorka i pisze o tym i to widać, zdjęcia rzeczywiście niefortunnie obrobione i żle skadrowane, ale niestety zdarzają się takie wpadki, sadzę ze dziewczyna zapamięta nauczkę i wyciągnie wnioski, niech już ma spokojny wieczór

pozdrawiam

Domyślnie

Dziękuję Ci Januszku!, ale tym komentarzem na pewno nie jesteś w stanie mi pomóc
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Dziękuję Ci Januszku!, ale tym komentarzem na pewno nie jesteś w stanie mi pomóc
    Basiu jesteś juz na forum sporo czasu sporo sie też juz nauczyłaś, nie napiszę Ci jak masz kadrować bo to nie możliwe, ale obserwowanie tego działu i czytanie postów kolegów którzy wiedza jak sie robi dobre slubniaki to nauka, więc sadzę że to pomoże Ci najbardziej

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów