Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Weselisko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    Barbi a swoją drogą masz duże cochones
    Jak większość kobiet.
    (przy okazji - prawidłowa pisownia to "cojones").
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Jak większość kobiet.
    przecież wiem że barbi jest kobietą, i napisałem to świadomie. A co do poprawności dzięki ekonet, na Ciebie zawsze w tych sprawach można liczyć
    Ostatnio edytowane przez Pershing ; 20-06-2010 o 10:22
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    przecież wiem że barbi jest kobietą, i napisałem to świadomie. A co do poprawności dzięki ekonet, na Ciebie zawsze w tych sprawach można liczyć
    Wiem, że świadomie (wskazuje na to prawidłowa odmiana), ja też świadomie napisałem.

A co do zdjęć - "jedynka" od biedy ujdzie, chociaż nie bardzo widzę uzasadnienie dla baniek w tym momencie. Ale już "dwójka" to masakra blurem mechanicznym, wygląda, jak zdjęcie porzucone przez autora w ciemnej uliczce nieudanej obróbki.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Błagam Cię powiedz, że to jest podpucha! Jeżeli nie i ty to zrobiłaś na serio i jeszcze Ci się podoba to tracę nadzieję Naprawdę spójrz na te zdjęcia z dystansem i postaraj się ocenić obiektywnie - rasowy przykład zdjęć a'la "miszcz fotoszopa".
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

m-a-s-a-k-r-a ale w sumie mi się humor poprawił na niedziele, w końcu ktoś gorsze zdjęcia wystawia niż ja
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    m-a-s-a-k-r-a ale w sumie mi się humor poprawił na niedziele, w końcu ktoś gorsze zdjęcia wystawia niż ja
    - no to troszkę przesadziłeś , troszkę ...

Zgadzam się z Wami co do "oceny" zastosowanych "narzędzi" obróbki ale czy nie sądzicie, że komuś, kto "odkrywa" - tak, dla siebie - owe efekty mogą dać dużo satysfakcji i zabawy ? Wy macie te "techniki" i "triki" w małym palcu, narobiliście się na kologramy ... ale dla innych to mogą być początki z "efektami" ? Może tak z odrobinę większą sympatią napiszecie dalsze uwagi ? Mniej kpiny Koledzy ? Please.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

koszmar,tragedia -dużo można pisać o tych fotografiach
    ale to efekt rozpowszechniania taniego sprzętu foto(komercjalizm XXI wieku) i pracy wielu fotografów ślubnych którzy niszczą piękną fotografie ślubną oferując swoje usługi foto za marne pare groszy....itp:
    Ostatnio edytowane przez feuerwehrmann ; 20-06-2010 o 13:24
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

zdjęcia są przestraszne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Obróbka pierwsza klasa
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

ŁO MATKO!!! Po tych wpisach powinnam chyba tylko to zrobić:. Drodzy koledzy, pojedyncze słowa "masakra" i inne w tym guście, nie są dla mnie wystarczające. Jestem amatorem! Do tej pory robiłam zdjęcia krajobraz, przyroda, architektura i też jako amator, na marginesie fotografuję dopiero od trzech lat. Ze zdjęciami okolicznościowymi mam styczność dopiero po raz pierwszy. Umieszczając zdjęcia tutaj liczyłam, tak jak na początku w innych działach tego forum na jakieś wskazówki - tam mi koledzy pomogli, dużo skorzystałam - tu kilku osobom też jestem wdzięczna, skrytykowaliście mnie, ale napisaliście dlaczego. I właśnie o to mi chodziło. Poniżej pokazuję pierwotne wersje tych zdjęć, może ktoś będzie miał ochotę na pomoc. Powiem tylko, że przerobiona przeze mnie Panna młoda mi bardzo odpowiada, przez obróbkę nie ma takiego bałaganu, przykuwa uwagę. Z pozostałymi dwoma nie miałam pomysłu, dlatego tak bardzo zblurowałam w programie. A może po prostu zdjęcia do niczego się nie nadają ? Ale dziękuję wszystkim za tak duże zainteresowanie.

1.

2.

3.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów