Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Portret na wesolo

Taki oto portret swojej dziewczyny w szufladzie znalazlem, jeden z pierwszych jaki wykonalem. Wiem ze znieksztalcona, karykaturalna twarz. Zawsze jak patrze na to zdjecie pojawia sie usmiech na mojej twarzy. Wystawiam bo chcialem sie przekonac czy cos w nim jest fajnego czy moze tylko ja czuje do niego jakis sentyment i lepiej bedzie jak wrzuce je do albumu. Dzieki za wszystkie opinie.

P.S.
    Z racj, ze ostatnio na forum pojawia sie wiele zazartych dyskuji i czesto autorzy zdjec strzelaja fochy,wyrazam zgode na wszelka krytyke odnosnie zdjecia. Czekam na wasze komentarze.

Domyślnie

Kilka zasad mówi, że tak się nie powinno robić zdjęć.
    Ale jak Cię to bawi (mam nadzieję, że dziewczynę również) to o czym w ogóle dyskutować??
    Ja też robiłem zdjęcia szerokim kątem z góry, robię i pewnie będę robił bo lubię się pośmiać.
    Tutaj piesek ze swoją miną jest idealnym uzupełnieniem tego kadru. Ja się śmieję więc jeśli taki efekt chciałeś uzyskać to jet OK.
    Pozdrawiam
    D40

Oszczędny w słowach Awatar Jogi
    Miasto
    Yellowstone

Domyślnie

pX, a niektórzy uważają nawet, że zdjęć się nie powinno robić w kwadratowym kadrze
    W tej konwencji, takiej komiksowej, wyszło to świetnie, chociaż kolory wyszły dziwne, a tu można jeszcze dodatkowo poszaleć, bo i tak już konwencje złamane.
    Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem

Domyślnie

„zafarb” z obróbki nie przeszkadza, a takie przerysowania lubię. ładna dziewczyna. duża część uroku tego zdjęcia to ta uśmiechnięta psina na dole sympatyczne.

Domyślnie

podoba mi sie naprawde ale za przeproszeniem musze sie wtracic w takiej wersji mi bardzie pasuje

emeryt

Domyślnie

Ja się uśmiałem dopiero jak zobaczyłem minę psa spoglądającego do góry. Brak mordki psa dyskwalifikuje obróbkę giziola, ale generalnie podniesienie kontrastu jak najbardziej przysłuży się zdjęciu.
    Mi się ten psiak z krokodylem kojarzy......

Domyślnie

Bardzo pozytywne zdjęcie.
    Ja tez lubię takie kadry. Ale moja pani nie

Domyślnie

... jest smiesznie

Domyślnie

Taką perspektywe bardzo lubię więc nie będę marudził. Sam popełniłem takie zdjęcia i także chętnie do nich wracam. A już dzieciaki na takich zdjęciach wychodzą po prostu kosmicznie Na Twoim zdjęciu brak mi troszkę kontrastu. I piesek! piesek też fajny
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

zostalem zdyskwalifikowany przy obróbce nie zwrociłem faktycznie uwagi na tego pieska bardziej interesowała mnie twarz tej pani. mea culpa
    emeryt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów