krakowska kapela CF98 (http://myspace.com/cf98)
Szukaj
krakowska kapela CF98 (http://myspace.com/cf98)
a masz wersję kolor ?
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
jeżeli zespół chce się promować tym zdjęciem to mam nadzieję, że przynajmniej firma "OTOM"zapłaciła za reklamę.
Bo w przeciwnym wypadku to zdjęcie tylko do domowego albumu albo do kosza.
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
Chyba nie firma OTOM a MOTOROLaWydaje mi się, że to lustrzana kopia
;P ja myślę że Jogi się zorientował ;P
chyba :P
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
Fajne ujęcie chociaż szkoda twarzy tego trzeciego od lewej, do lekko uciętego buta się nie będzie przyczepiał
Masz więcej z tej sesji?
Tu taki drobiazg![]()
Fatalne tło, niby miejskie, ale za duży bałagan i za mały kontrast między grupą a tłem. Chaos, nie wiadomo o co chodzi z gestami, gość po prawej nie w czarnej bluzie, dziewczyna patrzy gdzieś niewiadomo gdzie. To tak na początek. Do tego zmarnowane fajne ostre cienie, które możnaby mocniej wykorzystać. Na plusik jedynie winietka wraz z budynkami i klombami tworząca nawet zgrabny owal.
Do kosza.
dzieki!
jeden z nielicznych naprawde rzeczowych komentarzy jakie tu otrzymalem
korzystając z okazji druga fotka z "sesji":
Jeśli o mnie chodzi zdecydowanie lepsze,
tutaj widzę twarze wszystkich członków zespołu...
a po za tym jakoś fajnie wyszło.. nadal mi czegoś brakuje ale sam nie wiem czemu...
mi się podoba w każdym razie.
aa no i w tym wypadku chyba musi być kolor, zdecydowana wada tamtego było B&W.
ten po naszej prawej cienko wyszedł ... ułożenie rąk(?) a może bluze mu jakąś dać ?
pzdr.
TOTALNY AMATOR with...
Skontaktuj się z nami