Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice niepołomic

Domyślnie Instrukcja do d5000

Ratunku!!!!!! Własnie zakupiłem puszkę d5000 + tzw. spacerzooma sigmy 18-125 hsm i jakież było moje zdziwienie gdy w opakowaniu znalazłem instrukcję w j. niemieckim. Ogólnie rzecz ujmując "kicha". Mozna sciągnąć (co już uczyniłem) ze strony nikona instrukcję w PDF ale nie do druku. Przoszę o pomoc w uzyskaniu w/w w wersji którą mozna będzie "przelać na papier".
    Pozdrawiam nikomaniaków - jak coś więcej popstrykam to napiszę wrażenia o użytkowaniu Sigmy bo jest to ciekawa alternatywa do 18-105 Nikkora.

Domyślnie

Tu jest PL: http://chomikuj.pl/Komacom?fid=108102017

ale chyba należy być zarejestrowanym.

Domyślnie

na płycie powinna być instrukcja w języku polskim do wydruku, ja poprosiłem sprzedawcę o linka do instrukcji którą można wydrukować

Domyślnie

Instrukcję można ściągnąć tu: https://nikoneurope-pl.custhelp.com/...t/locale/pl_PL
    | D7100 | N 18-140 3.5-5.6 VR | N 35 1.8 G DX | N 50 1.8 G | 85 1.8 G | SB-910 | Manfrotto 055XPRO3 | Manfrotto MHXPRO-3W |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matrix501 Zobacz posta
    Ratunku!!!!!! Własnie zakupiłem puszkę d5000 + tzw. spacerzooma sigmy 18-125 hsm i jakież było moje zdziwienie gdy w opakowaniu znalazłem instrukcję w j. niemieckim. Ogólnie rzecz ujmując "kicha". Mozna sciągnąć (co już uczyniłem) ze strony nikona instrukcję w PDF ale nie do druku. Przoszę o pomoc w uzyskaniu w/w w wersji którą mozna będzie "przelać na papier".
    Pozdrawiam nikomaniaków - jak coś więcej popstrykam to napiszę wrażenia o użytkowaniu Sigmy bo jest to ciekawa alternatywa do 18-105 Nikkora.
    Wymiana instrukcji na PL drogą pocztową. Wymieniałem tak do SB800 i wszystko było OK. Wątek dotyczący wymiany instrukcji tutaj.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Zadzwoń na infolinię Nikona. Tam ci powiedzą jak wymienić instrukcję papierową na polskojęzyczną.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matrix501 Zobacz posta
    Podaję link do odblokowanej instrukcji obsługi Nikon D5000 w języku polskim z możliwością jej drukowania Nikon D5000 instrukcja pl do druku.pdf lub http://archiv.to/GET/FILE4C3EB4586112C
    Ostatnio edytowane przez urti ; 15-07-2010 o 09:12

Domyślnie

Instrukcja do D5000 po niemiecku?
    Ja miałem normalnie po polsku.
    Używam Nikona D5000 z obiektywem Nikkor 18-55mm VR
    REGULAMIN - nie gryzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matimatrix Zobacz posta
    Instrukcja do D5000 po niemiecku?
    Ja miałem normalnie po polsku.
    hm ja też miałem polską
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;