Szukaj
1. Bardzo dajne
2. Kadrowanie, ucięta dłoń zupelnie bez potrzeby i kokarda na ustach? Kompletnie mi się nie widzi.
3. Paznokcie modelki, nie podobaja mi sie zupełnie.
4. Dziwna poza jak dla mnie, nie przemawia.
5. Bardzo fajne i uroczeJesli masz to w poziomie to proszę wrzuć, strasznie jestem ciekaw
6. Podoba się
7. Wieje sztampą
8. Bardzo dobre, fajny kadr i swiatlo.
9. Ładnie, choc nie do konca. Cos mi tu nie pasuje...
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Oj Marku, myślałem, że to ja jestem ten "nocny Marek" ...No ale do meritum czyli zdjęć - po kolei:
1. mam wrażenie, że to crop z większego kadru, jakieś takie miejscami przeostrzone, szyja wyszła nieco płasko
2 i 3. szkoda uciętej dłoni, zwróć uwagę na niebieski odblask pereł na ręce, troszkę zaburza odbiór światła, no i na moim monitorze nieco blade kolory
4. kadrowałbym nieco bardziej w prawo lub w lewo i widzę jakby lekką dominantę barwną w odcieniu oliwkowym - głównie w cieniach na twarzy
5. podobna dominanta w cieniach na nodze jak w 4, dodatkowo raczej za punkt odniesienia przyjąłbym poziom rzeki a nie pion ławki, wystepmlowałbym odcisk na nodze od podkolanówek, jednak kadrowałbym szerzej dając więcej przestrzeni przed Izą
6. ładnieale jak już jesteśmy drobiazgowi i dążymy do perfekcji to do usunięcia nitka z leginsów na lewej łydce i klamra od paska
7. fajne nasycone kolory, prawie jak z Fujitylko skąd wzięła się tak duża aberracja na granicy drzew ??
8. bardzo przeszkadza mi w odbiorze ten zielonkawy zafarb na cerze, zwłaszcza na przedramieniu. A próbowałeś wyprostować i kadrować tylko do ramy okiennej ?
9. zielonkawe ramie, i tak mi się coś zdaje, że było z cienia dość forsownie wyciągane
a ogólnie to Marku wiesz, Iza się podoba nawet na zdjęciu z założonym na obiektyw dekielkiem![]()
Fajne, ale mz 3 nieostra, a 5 krzywy horyzont ;p A 8 i 9 dla mnie bomba.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Tak pomieszam troszeczkę
1. to oryginalny kadr, nic nie cięte
2. wiem, ale i tak miała ucięte palce
5. jakbym za poziom odniesienia wziął brzeg, to modelka by wpadła do wody![]()
wtedy dopiero było by dziwnie
6. Valush, masz brudny monitor
ten zielonkawy zafarb to odbicie światła słonecznego od zielonych traw. Ramię było w cieniu i nie ruszałem go wcale (na zdjęciu)
Dzięki za wskazówki. Następnym razem będzie lepiej.
dobra robota - mnie tam sie podobają z naciskiem na foto : "Dwie twarze"
Przyjemny set.
3 spoko, ale nie do końca, 5 bardzo symapatyczne, naturalne. 6 ok, 7 jakby na siłę zrobione - mało modelki w kadrze, legginsy i bluzka to czarne plamy, odbicie w sumie niepotrzebne. 8 mój faworyt, bardzo mi się podoba. W 9 brakuje mi twarzy i radości na niej, mimo to całkiem gitu![]()
N
bardzo podoba mi sie pierwsze, Iza wyglada na nim jak Audrey Hepburn
500px.com/kubasikorski
Skontaktuj się z nami