Szukaj
Wybiore nr 1, ze wzgledu na: kadr, swiatlo i ladna kolorystyke.
Nr 2 - duzo elementow w kadrze, co chyba raczej nie pomoga w odbiorze, przynajmniej moimSwiatelko chyba tez nie rozpieszczalo
![]()
1 - Podoba mi się przestrzeń...
2 - Wg mnie jakiś taki mało zdecydowany kadr (chyba przez te ucięte drzewa)...
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
1 picis glacuś
2 takie drogowo-majówkowe o wszystkim , ale ja takie lubie proste kadry z zycia wziete , też sie podoba
Taki typowy Polski widok. Kapliczka w polu,rownie Polski co bocian na lace,tez mi chodza od jakiegos czasu takie foty po glowie...a wracajac do kwesti fotograficznych.
To bardziej mi pasuje 1 kadrowo.To drzewko robi za dobra przeciwwage dla krzyza i dobrze uzupelnia kadr...a 2 to bym zaszedl z prawej strony. Kolory i obrobka bardzo naturalna.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dwa kadry z życia wzięte...słoneczko i deszczyk..bez słoneczka...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Wybrałbym bez wahania dwójkę gdyby nie ten ustrojony krzyż. Bez niego byłoby dużo, dużo lepiej moim zdaniem. A ucięte drzewo zupełnie mi nie przeszkadza. A nawet wręcz przeciwnie.
Zastanawiam się czasem na czym polega Twoja obróbka i patrząc na Twoje zdjęcia jedna odpowiedź przychodzi mi na myśl. Jak najmniej ingerencji w zdjęcie.
No ładne masz kadry, ale ten brak photoshopa! Dlaczego nie chcesz tych zdjęć wzmocnić? Przecież jedynka aż się prosi.
Jak dla mnie zdecydowanie jedynka z względu na fajny kadr,dobra kolorystykę.
Natomiast zdjęcie nr 2 wypada przy for. 1 słabiutko, mało ciekawy kadr i kolorki nie te co na jedynce.
Właśnie jestem ciekawy, były obrabiane te zdjęcia czy nie ? (tzn coś więcej niż pomniejszenie i wyostrzenie)Kod html:ale ten brak photoshopa!
Obstawiam że tak ( przynajmniej fot.1 )![]()
Skontaktuj się z nami