Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Może tak...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Zgodzę się, z tym że drugiego zdjęcia to tutaj nie powinno być
    Kosz mam full,a nie ma komu wynieść.....

Zresztą ,Ty masz specyficzny gust,więc nie jesteś wiarygodny...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jedynka jako całość bardzo mi się podoba ,na obu ramki mi nie leżą .

Domyślnie

Zniszcza mnie za to ale naprawde nie wiem gdzie to napisac.... Jaks wielka tendencja jest do wyciagania wszystkiego z cienia! A dlaczego nie moze byc wielkiego kontrastu? Kolorow jak z bajki, szumow, zgrzytow. Ja wiem, ze mowie przeciw sobie ale czas (tylko dla mnie moze) ale pora z tym skonczyc i trzeba szukac nowych sciezek. Wiec widzial bym to z wiekszym kontrastem i jescze bardziej pokolorowane albo B&W! Tak ja bym to widzial czarno biale! Ja sam osobiscie, ten co glosil herezje, ze czlowiek widzi kolorowo...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Zniszcza mnie za to ale naprawde nie wiem gdzie to napisac.... Jaks wielka tendencja jest do wyciagania wszystkiego z cienia! A dlaczego nie moze byc wielkiego kontrastu? Kolorow jak z bajki, szumow, zgrzytow. Ja wiem, ze mowie przeciw sobie ale czas (tylko dla mnie moze) ale pora z tym skonczyc i trzeba szukac nowych sciezek. Wiec widzial bym to z wiekszym kontrastem i jescze bardziej pokolorowane albo B&W! Tak ja bym to widzial czarno biale! Ja sam osobiscie, ten co glosil herezje, ze czlowiek widzi kolorowo...
    O kurcze... Sebastian... ja Cię nie poznaję... Muszę się jednak podpisać pod Twoim postem (oczywiście bez ostatniego zdania ) Podpisuję się ale uważam, że prawda leży gdzieś tam bliżej w kierunku środka. Też się dałem uwieść swego czasu (pewnie dalej mam takie tendencje) wyciąganiu szczegółów, co mz powoduje bardzo często znikanie klimatu i odbarwia zdjęcia z emocji. Nie zawsze tak się dzieje ale jednak często... No i znowu mamy temat do rozważań...

Jedynka mi się podoba.
    Dwójka, to temat do rozważań...

Domyślnie

Dla marudnych....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jedynka - taka dokładnie jak jest - bardzo pasują właśnie tak zharmonizowane kolory. Bardzo estetyczna poprawność!
    A 2-ka poprawiona dla marudnych... i mają co chcieli. Ja wybieram mniej nasyconą wersję.
    Andrzeju! Nie daj się pochłonąć nowoczesnym trendom.
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów