Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Tulipan

Domyślnie

Teraz możesz kupić tylko CS4, ewentualnie poczekać na 5-tkę. Ja pracuję na CS3 i nie narzekam... choć w 4-ce jest kilka nowych, fajnych rozwiązań, które ułatwiają życie. Musisz wziąć też pod uwagę wersje ACR'a (wypuszczane dla danego Photoshop'a)... Wcześniejsze wersje nie otworzą Ci zdjęć z nowsiejszych aparatów.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Nie mam super nowego sprzętu więc myślę że nie będzie problemów. Ogarnę tę 4. Trzeba będzie sobie trochę odświeżyć informacje ale myślę że nie będzie źle .
    Wiktor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beriaros Zobacz posta
    Ogarnę tę 4.
    Szczerze Ci tego życzę
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Hahaha ogarnę w sensie zakupu czy cuś bo do biegłego posługiwania się daleka droga .
    Wiktor

Domyślnie

A moze sprobujesz obrabiac w czyms prostszym? Naprawde nie potrzeba siegac po najbardziej zaawansowany program graficzny, szczegolnie kiedy sie jest poczatkujacym. Moze sprobuj z okrojana wersja o nazwie Adobe Elements albo jeszcze czyms latwiejszym? Po odpaleniu Photoshopa mozesz sie latwo zgubic i zniechecic.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

W sumie pracowałem kiedyś w PS-ie i ogólne pojęcie mam co do czego służy. Może dam radę. W razie czego zapytam .
    Wiktor

Oszczędny w słowach Awatar nim
    Miasto
    Okolice stolicy

Domyślnie

A ja polecam GIMPa, a jak ktoś chce faktycznie wydać jakieś pieniądze to Corel PaintShopPro jest naprawdę konkretnym narzędziem. Bez żadnej gimnastyki w obu programach da się zrobić masę dobrych rzeczy ze zdjęciami. Używaj tego na co cię stać. Masz wybór solidnych narzędzi, nie musisz kraść. Mam nadzieję "judith m." aparat masz raczej kupiony a nie ściągnięty na próbę.

Cokolwiek by się nie miało do obróbki i tak trzeba zrobić na początek jakieś zdjęcie i najlepiej z pomysłem na końcowy efekt.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-06-2010 o 11:54 Powód: pis.
    NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
    # kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów