...poproszę o waszą opinię, popatrzcie przez kilka sekund i zdecydujcie, czy warto dać mi wskazówki, co do tego zdjęcia, dzięki.
Szukaj
...poproszę o waszą opinię, popatrzcie przez kilka sekund i zdecydujcie, czy warto dać mi wskazówki, co do tego zdjęcia, dzięki.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Zamysł jest ok bo pewnie chciałeś pokazać to prześwietlone słońcem dno. W miarę Ci się udało, ale jeszcze trochę brakuje szczegółów. No i fota troszkę leci w lewo. Warto tam wrócić.
LED ZEPPELIN
równałem do linii lasu, trzciny robia wrażenie pochyłości, nie wiedziałem jak mam postąpić, dzieki.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Mnie się podoba... Podłoga do dopracowania... P.S. To z jakimś filtrem, że osiągnąłeś taki długi czas?
Pomysł ok - niemniej brak mi trochę czegoś co ożywiłoby kadr - nie znajduję jakiegoś motywu, na którym mógłbym zatrzymać na dłużej wzrok.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
mnie sie podobaleciutko bym przyciemnił fotka się wyklaruje
Ciekawie, ale brakuje punktu zaczepienia
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
nie powiem ,troche wciaga![]()
Brawo za eksperymenty.
Co do kadru to faktycznie dynamizmu mu nie brakuje, lecz mi brakuje jakiegoś konkretnego motywu.
Jak dla mnie to fotka to ekstra material wyjsciowy do dalszej obrobki. Glownym atutem tego zdjecia jest bardzo ciekawa podloga w postaci dna( oj mozna by tu sie pobawic z kolorami) i nawet sa obloczki odbite na tafli tam gdzie nie widac dna...Przyciac niebo tak zeby zostawic tylko waski pasek, tak mniej wiecej do kwadratu... i wstepnie mamy wypas zdjecie...to tak dzielac sie moja wizja
.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami