Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Justyna - I sesja

Witam, pierwszy post i pierwsze "lustrzane" portrety, tak więc nie pożryjcie mnie od razu

1

2

3

4

5

Domyślnie

2 i 5 - ładnie wyszły; ale ta zieleń w tle na 3 i 4-ce jakoś nie za bardzo.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Na 3-ce, czyja ta ręka, i skąd ta ręka?!!!
    Nie jestem fanatycznym przeciwnikiem cięc konczyn, ale tutaj to wyglada, delikatnie mówiąc bradzo niekorzystnie!
    I na pozostałych przeszkadają mi odbicia światła na ustach. Jakos bardzo tego nie lubie, a poprawienie tego to mała chwilka i mały problem, a efekt zdecydowanie lepszy.
    Poza tym OK, ze szczególnym wskazaniem na 2 i 5.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Ładna modelka. Cera wyszła jakby tłusta była.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

Rzeczywiście, cera jakby "niedopracowana" - pewnie makijaż trochę za mało matujący.
    Wg mnie najładniej modelka wyszła na 4 - jest po prostu piękna... Mam słabość do dziewczyn z piwnymi oczami (mam nadzieję, że żona nie przeczyta tego... ).
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

1,2 bardzo ciekawie, estetycznie. Reszta to trochę tandeta

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    1,2 bardzo ciekawie, estetycznie. Reszta to trochę tandeta
    Nie wiem jaka jest definicja tandety, ale dla mnie są to zdjęcia na poziomie wystawy w oknie szanującego się zakładu fotograficznego. Czyli bardzo dobre technicznie, ciekawe i dobrze zrobione, nie przynoszące wstydu profesjonaliście, takie że jak ktoś będzie przechodził ulicą to sobie pomyśli że tu musi być bardzo dobry fotograf. I tyle. Nagrody na artystycznych wystawach nie wygra, ale to nie o to chyba chodziło.
    A czwórka i piątka są dla mnie na bardzo wysokim poziomie. Ładne oświetlenie, ładna kompozycja, solidna obróbka.
    Nie wiem czym się poprzednik kierował nazywając to tandetą. Zupełnie tego nie rozumiem. Czy można prosić o rozwinięcie?

Domyślnie

2, 5 bardzo mi się podoba jak i obróbka 3 choć szkoda że nie wiadomo czyja to ręka
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Bardzo podoba mi się zdjęcie nr. 3.
    Uważam jednak, że te francowate gwiazdki koło oka są niepotrzebne - odciągają uwagę od zdjęcie i super modelki.
    pozdr

Uprawnienia umieszczania postów