Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Macku!
    Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    cos jest w tej foce
    Foka z mackami?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Zartuje udajac zarty Nie rozumiem ostatnio forum. Forum, ktore zamyka sie na tylko prosta, poczatkujaca i malo wymowna fotografie. Oczywiscie nieco przesadzilem. Jednak wymagam czegos wiecej jesli mam tu zagladac. Przepraszam tak czuje. Wiekszosc fotografii jest jak najbardziej ok. Jest pewien postep. Jednak kompletnie nie widac tego postepu w komentarzach. Tu jest d... A gdyby sie tak wzajemnie i bez obrazy w przemysleniach komentowac. Pisac co mysli i czuje? Wiesz jaki to bylby poziom i forum i fotek?
    Dlatego czasem stac mnie jedynie na zart. A czasem rowniez na powage. Zle nie jest. Ale mogloby byc lepiej.
    W koncu chcemy sie uczyc
    A tu niemal nic. Przechwalki i wymyslanki na temat ustawien aparatu..., pogody i jak by to nie bylo gdyby zaswicilo;0

Ja tam pisze co myśle, zawsze, chyba zauważyłeś ?? Czy nie ?
    Też miewam pewien niesmak kiedy czytam pozytywne komentarze na temat prac znanych na forum autorów, jednak, Tobie polecam - pewne ogarnięcie się i przypomnienie sobie kim się było jakiś rok temu, tak rok temu, kiedy jeszcze do końca nie wiedziałeś jak zmniejszyć zdjęcia do pokazania w internecie - zapomniał wół jak cielecięm był.
    Tak bez zgryźliwości, natomiast z czystej szczerości

Żart oczywiście.

PS Maćku przepraszam bardzo za oftop, zdjęcie jest mega, ale nie byłbym sobą gdybym tego nie napisał.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów