Szukaj
Nikon http://greg77.com/
Nie bardzo wiem czy sie podpinac pod wypowiedzi. Jesli to Locter jest bliski...mz. Rzeczywiscie jakas schizowatosc jest na poczatku. Pozniej juz nie. To tym samym swiadczy o fotografii. Dlatego tu zaskoczenie. Mnie sie to bardzo podoba. Wlasnie to, ze trzeba poswiecic troche czasu na te prosta fote...
G... przepraszam za dodatkowy wpis, ale pomysl z HDR w tym przypadku to mnie rozwalil na lopatki![]()
Pomysl jest. Moze to czegos nauczy. Dla nauki tez pojde. Warto poswiecic troche czasu dla dobrej fotografii. Dla spojrzenia na ogol wrazen, przekazu i co najgorsze tutaj odbioru poprzez komentarz. Pojde do okulisty z podejrzeniem braku postrzegania, wymowy i przekazu jaki prezenruje mi obraz. Moze nawet wybiore sie do "specjalisty" Blad jak widze. Psychiatra to za malo
Żart, żart oczywiscie...
Idźcie sobie na gg.
Żart oczywiście.![]()
Zartuje udajac zartyNie rozumiem ostatnio forum. Forum, ktore zamyka sie na tylko prosta, poczatkujaca i malo wymowna fotografie. Oczywiscie nieco przesadzilem. Jednak wymagam czegos wiecej jesli mam tu zagladac. Przepraszam tak czuje. Wiekszosc fotografii jest jak najbardziej ok. Jest pewien postep. Jednak kompletnie nie widac tego postepu w komentarzach. Tu jest d... A gdyby sie tak wzajemnie i bez obrazy w przemysleniach komentowac. Pisac co mysli i czuje? Wiesz jaki to bylby poziom i forum i fotek?
Dlatego czasem stac mnie jedynie na zart. A czasem rowniez na powage. Zle nie jest. Ale mogloby byc lepiej.
W koncu chcemy sie uczyc
A tu niemal nic. Przechwalki i wymyslanki na temat ustawien aparatu..., pogody i jak by to nie bylo gdyby zaswicilo;0![]()
Skontaktuj się z nami