Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: MV Plassy II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mendzik Zobacz posta
    Podoba się. 1-nka fajniesza - w zasadzie niebo buduje cały niepowtarzalny klimat. Nie zrozum źle, bo nie staram się czepiać absolutnie ale mam takie jedno pytanko: Skoro na 2jce niebo jest zupełnie inne niż w 1, to które jest oryginalne? (chyba, że obie fotki zrobione w innych dziach / o innej porze). Popraw mnie jeśli się mylę ale na 1nce odnoszę wrażenie, że w miejscu okien niebo jest jakieś jaśniejsze... jakby niedokończona obróbka ciemnego nieba.
    To tak... oba nieba są oryginalne. Jest jakieś 10 minut różnicy pomiędzy jednym, a drugim zdjęciem. Przy bonusie zdjąłem niebo znad horyzontu teleobiektywem, a ono tam takie mdłe było... no i oczywiście w obróbce nie było tam nic wyciągane. Natomiast jedynka była mocno maltretowana...

Tutaj masz dwa zdjęcia z niemal tego samego miejsca zrobione około godziny wcześniej. Zwróć uwagę na to jak wygląda niebo tuż nad choryzontem.

Co do jasnych plam w oknach... pewnie toś zapomniał zgasić światło...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    To tak... oba nieba są oryginalne. Jest jakieś 10 minut różnicy pomiędzy jednym, a drugim zdjęciem. Przy bonusie zdjąłem niebo znad horyzontu teleobiektywem, a ono tam takie mdłe było... no i oczywiście w obróbce nie było tam nic wyciągane. Natomiast jedynka była mocno maltretowana...

Tutaj masz dwa zdjęcia z niemal tego samego miejsca zrobione około godziny wcześniej. Zwróć uwagę na to jak wygląda niebo tuż nad choryzontem.

Co do jasnych plam w oknach... pewnie toś zapomniał zgasić światło...
    W pelni potwierdzam TUTAJ zdjecie zrobione kilka godzin po tych Ala zobacz jakie niebo tam bylo

Domyślnie

Super jedyneczka!
    D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele

Oszczędny w słowach Awatar mendzik
    Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    W pelni potwierdzam TUTAJ zdjecie zrobione kilka godzin po tych Ala zobacz jakie niebo tam bylo

Nie ma potrzeby potwierdzać - wierzę na słowo
    Mendzik | Nikon D80 + N70-300VR + T17-50VC

Domyślnie

Świetna robota, Al!
    Jak dla mnie 1 rzadzi...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jedynka ...bajera! Nic dodac nic ujac, jest znakomicie! Bonus tez gitara!

Domyślnie

Obydwie świetne.

Jedynka klasa sama w sobie.

Dwójka - za złapanie sytuacji należą się gratki

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów