Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Klaudia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A mi się 4,5,7 najbardziej się podobają
    Mocną winiete ogólnie lubię i często stosuje, ale tutaj niespecjalnie to wygląda na kolorowych - zbyt sztucznie, nienaturalnie - takie równe zaokrąglenia + do tego praktycznie o takiej samej sile na całej powierzchni przyciemnienia. Na b&w to tak nie przeszkadza, ba - wręcz dodaje uroku, ale na kolorowych mi wybitnie nie leży (no może oprócz 8, tu nie razi)

Domyślnie

Czyżby inspirowane jedną z ostatnich sesji hanibala (nic złego w tym nie widzę )? Fajny klimacik na 8 i 1 fajny klimacik
    F90X, D600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nos74 Zobacz posta
    Czyżby inspirowane jedną z ostatnich sesji hanibala (nic złego w tym nie widzę )? Fajny klimacik na 8 i 1 fajny klimacik
    Jakoś wiedziałem, że ktoś wpadnie na taki pomysł . Zdjęcia są wykonane przed publikacją Haniego :P. możesz sprawdzić exif . W każdym razie dzięki wszystkim za opinie. Pozdrawiam.

Domyślnie

Tak sobie oglądam i się zastanawiam: co mi tu nie pasuje?! I nagle olśnienie! Kurcze, jak bym chodził po lesie na bosaka, to ostatnie co bym robił to patrzył jednocześnie w niebo! Jako całość najlepiej oceniam 5.

Domyślnie

Bardzo lubię takie klimaty, dla mnie super.

Pozdrawiam,
    Maciek

PS. Tylko zziębniętej modelki szkoda.
    D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bardzo sympatyczna seria, mi sie podoba

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Tak sobie oglądam i się zastanawiam: co mi tu nie pasuje?! I nagle olśnienie! Kurcze, jak bym chodził po lesie na bosaka, to ostatnie co bym robił to patrzył jednocześnie w niebo! Jako całość najlepiej oceniam 5.
    nastrojowo, nostalgicznie, romantycznie to i się dziewczyna w niebo patrzy

Domyślnie

A mi sie ta winieta podoba. Na + obrobka. Wszystkie w kolorze sa swietne

Domyślnie

Ja mam taką uwagę do zdjęć czarnobiałych z szerokim planem gdzie modelka jest dalej. Robiąc konwersje całe zdjęcie zrobiłeś tak samo. Spróbuj wymaskować modelkę i podciągnąć jej troszkę ekspozycję i kontrast, delikatnie chociaż by nie trzeba było jej szukać na zdjęciu

Domyślnie

1, 6, 8 a winieta pasuje jak najbardziej.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dla mnie trójka byłaby bajkowo piękna jakby twarz z dwójki przenieść na trójkę.
    Na trójce mina twarzy jest jakaś taka niepasująca, niefortunna i nieatrakcyjna. Nie pasująca do zamierzonego bajkowo-tajemniczego nastroju.
    Czarno-białe mi się nie podobają. Nie tworzą nastroju jaki jest na kolorowych. Ciekaw jestem jak dwójka wygląda w kolorze.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów