Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Gdańsk - KOLOR

Domyślnie Gdańsk - KOLOR

Proszę o łagodny wymiar kary.

Pozdrawiam

Domyślnie

no... za Harbem dobre !

Domyślnie

no panie! jednak mozna! bardzo mi sie podoba, czysto i z ladnym KOLOREM!!!!!

woda
    Gość

Domyślnie

Bardzo ladnie skomponowany kadr. Mam tylko jedna uwage. Niebo ma taki delikatny blekit. Jak sie otwiera zdjecie od gory to wydaje sie, ze cale zdjecie bedzie wlasnie takie jasne, w lekko pastelowej kolorystyce. Tymczasem jest sporo dosc mocnych i "ciemnych" cieni. I tak sie zastanawiam czy to do konca ze soba wspolgra. Choc zdjecie i tak mi sie podoba

Domyślnie

W kolorze, też pięknie.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    no panie! jednak mozna!
    Żona kazała

woda Bardzo ladnie skomponowany kadr. Mam tylko jedna uwage. Niebo ma taki delikatny blekit. Jak sie otwiera zdjecie od gory to wydaje sie, ze cale zdjecie bedzie wlasnie takie jasne, w lekko pastelowej kolorystyce. Tymczasem jest sporo dosc mocnych i "ciemnych" cieni. I tak sie zastanawiam czy to do konca ze soba wspolgra. Choc zdjecie i tak mi sie podoba
    To jest ok. 18.30 słońce jeszcze na tyle mocne iż niebo jest jasne, ale na tyle nisko (z prawej za budynkami) że dół znacznie ciemniejszy

Domyślnie

a gdzie łabędzie?
    jest dobrze, fajne niskie światło nadaje przestrzeni

Domyślnie

Wow, kolor. Robi wrażenie =)
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów