Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 502

Wątek: Radiowy CLS

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lazik_s Zobacz posta
    A na jakiej wogóle podstawie twierdzisz ze Phottix wogóle próbował? Fakty poproszę.
    Fakty? Bardzo proszę. Korzystam tu z wiedzy największego specjalisty w tej dziedzinie, osoby z wieloletnim doświadczeniem w projektowaniu urządzeń elektronicznych i niekwestionowanego autorytetu:
    .......A co do delty czy photixa to jak przeczytales watek wloski to wiesz ze sie tym firmom nie udalo a makaroniarzowi owszem.
    Teraz już wiesz?
    Widzisz, jak trzeba uważać na to, co się pisze?
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Fakty? Bardzo proszę. Korzystam tu z wiedzy największego specjalisty w tej dziedzinie, osoby z wieloletnim doświadczeniem w projektowaniu urządzeń elektronicznych i niekwestionowanego autorytetu:

Teraz już wiesz?
    Widzisz, jak trzeba uważać na to, co się pisze?
    Raczej na to co się zrozumiało. Ja nigdzie nie napisałem, że Delta lub Phottix próbował! To, że jest w cytacie nie udało, nie oznacza od razu PRÓB wykonania! A nie udało - ponieważ nie ma i bez przesądzania o podjętych lub nie próbach. Wiadomym jest, że urządzenia takiego od tych producentów brak. Wiadomo także, że jeden człowiek z forum włoskiego jakoś takie urządzenie zrobił. Czyli da się i nie ma co być takim malkontentem.

Domyślnie

Raczej na to co się zrozumiało. Ja nigdzie nie napisałem, że Delta lub Phottix próbował! To, że jest w cytacie nie udało, nie oznacza od razu PRÓB wykonania! A nie udało - ponieważ nie ma i bez przesądzania o podjętych lub nie próbach. Wiadomym jest, że urządzenia takiego od tych producentów brak. Wiadomo także, że jeden człowiek z forum włoskiego jakoś takie urządzenie zrobił. Czyli da się i nie ma co być takim malkontentem.
    Nie jestem. Jestem realistą, bo od kilku dziesiątków lat zajmuję się automatyką i mniej więcej wiem, na co należy zwracać uwagę, a co jest mniej istotne.

Na koniec zadam tylko pytanie, dlaczego ten "człowiek z forum włoskiego" na tym wynalazku nie zarabia. Przecież nawet nie musi tego produkować, wystarczy sprzedać dokumentację jednej z firm, które wymieniłeś i cieszyć się kasą.

Zresztą nie ważne. Działajcie, starajcie się i może wam coś z tego wyjdzie.
    Ostatnio edytowane przez JK ; 10-05-2010 o 11:06
    Jacek

Uprawnienia umieszczania postów