Witam, wrzucam jedno na szybko z niedzieli, jak się spodoba może odważę się pokazać więcej. Pozdrawiam Szymon
Szukaj
Witam, wrzucam jedno na szybko z niedzieli, jak się spodoba może odważę się pokazać więcej. Pozdrawiam Szymon
Ostatnio edytowane przez szymonvader ; 21-04-2010 o 14:33
Zbędny
Ogólnie mi się podoba. Jednak obróbka szczególnie na twarzy chyba troszkę popsuła całość. Bo jakby taka sina, zielonkawa jest. To nie za bardzo mi podchodzi. Takie odczucia![]()
aparat, obiektyw, lampa ... c.d.n.
http://www.jlukasz.flog.pl
jeszcze jedno na zachętę
a co do kolorków, to niestety mam tylko laptopa z 3 letnią matrycą, także czasami różnie to bywa![]()
Zbędny
2 zdecydowanie lepsza. na 1 modelka jest ciut zielona.![]()
fakt, 2 dużo fajniejsza....poza tym fajną ma bluzkę![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Na dwójeczce bardzo ładnie modelkę pokazałeś. O niebo lepiej niż na jedynce. No i czekamy na ciąg dalszy.
Kurcze tym razem chyba ja mam coś z laptopem bo dwójka dla mnie znowu zbyt niebieska... chociaż zdjęcie dobre. Tak na szybko zmieniłem kolorki, jeżeli oczywiście autor się nie obrazi...
W razie co zaraz usunę
Ostatnio edytowane przez nickt ; 21-04-2010 o 18:00
Ps. Bluzkę sam kupiłemjasne, że się nie obraże. Chyba faktycznie coś nie tak z matrycą w laptopie bo teraz jestem na iPhone i widzę różnicę, no trudno nic na to nie poradzę, będę starał się coś kombinować w przyszłości. Ciąg dalszy jak znajdę chwilę, żeby rawy wywołać. Dziękuje ze odwiedziny i pozdrawiam
Zbędny
Skontaktuj się z nami