Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Wiosennie.....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

piekna jedynka w 2 i 3 czegos mi brakuje jak zawsze b.dobry warsztat

Domyślnie

Bardzo ładne portrety nieba . Nienaganne technicznie i w pięknej, naturalnej kolorystyce podane.
    Co do kadrów, to jedynka najlepsza. Jednak dwójeczka moim zdaniem też niczego sobie. Bardzo ciekawe zamknięcie kadru, tymi kawałkami lasu. Szkoda tylko, że troszeczkę więcej go nie ma, jak słusznie zauważył Marcin. Ale kadr na pewno oryginalny jest .

Domyślnie

Jedynka jest swietna... w swej prostocie
    Niebo na wszystkich kadrach piekne...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

1 swietne.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Ladne......jedynka i trojka najlepsze........dwojka....dziwnie odbieram bo Ty zawsze dbasz o czystosc kadru a tutaj.....wiem ze te dwa z bokow celowo ale te male wystajace....no...Janusz stempelek!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ladne......jedynka i trojka najlepsze........dwojka....dziwnie odbieram bo Ty zawsze dbasz o czystosc kadru a tutaj.....wiem ze te dwa z bokow celowo ale te male wystajace....no...Janusz stempelek!
    chyba trzeba będzie te boczne drzewka z dwójki jednak wywalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    chyba trzeba będzie te boczne drzewka z dwójki jednak wywalić
    tez tak sadze.......ale nie chcialem negowac Twojej wizji

Domyślnie

Spośród zaprezentowanych zdecydowanie stawiam na 1 - mz wyróżnia się zarówno kadrowo, jak i kolorystycznie - podoba się bez zastrzeżeń Niebo na wszystkich rewelacyjne, z tym że na 2 i 3 zdjąłbym dosłownie odrobinę nasycenia - tyleż z nieba co i z ziemi.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Spośród zaprezentowanych zdecydowanie stawiam na 1 - mz wyróżnia się zarówno kadrowo, jak i kolorystycznie - podoba się bez zastrzeżeń

I ja tak sadze...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

kulten
    Gość

Domyślnie

1 podoba mi się detal i tonacja pierwszego planu. TYylko linia lasu dla mnie jest zdecydowanie za ciemna.
    2 z kolei przez to kadrowanie ma to coś. Wręcz ten lasek mógłby się mocniej wcinać w kadr jeszcze. Jeśli usuniesz te kawałki lasu to Ci wyjdzie 3jka, która jest nieciekawa tyle tylko, że poprawnie naświetlona.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów