Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Puszka vs PS

Domyślnie Puszka vs PS

Jedno zdjecie 2 interpretacje ciekaw jestem waszych opinii
    Puszka
    PS

Domyślnie

Dla mnie też puszka.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

jak chodzi wam tylko o WB to co kto lubi wole konkretnie co jest lepszego w puszcze

Domyślnie

Majstrowałeś przy oczach i ich nie wyostrzyłeś. Tło ściemnione może lepiej, ale mniej naturalnie z żółtawą dominantą. Podobnie szal zrobił się jakiś taki nieładny. No i chyba tyle obróbek? Czerń kurtki wolałbym z dwójki, ale to tylko tyle. Do oczu podszedłbym od nowa.

PS. Czyli PS tak, ale nie jak powyżej.

Domyślnie

stosujac sie do rad otrzymujemy taki efekt

Domyślnie

No i prawie dobrze jak dla mnie. Tęczówki za bardzo świecą, tu zawsze trzeba znaleźć jakiś kompromis, mają niezły kontrast, ale są za jasne. No i zostaje kwestia koloru skóry. Czyli sprawa osobista i gustu oraz kierunku, w którym zmierzamy.
    Ja wczoraj przekonałem się, że nie widzę po prostu za dużo odcieni czerwieni, beżów, brązów - moja rodzina widziała to, czego ja nie byłem w stanie zaobserwować. Zatem, nie dziwne, że każdy może odbierać kolory skóry inaczej. Z tego co kojarzę z badań, to statystycznie faceci są szczególnie upośledzeni w tym względzie i nie widzimy 142 odcieni różu. A do tego każdy widzi świat inaczej.

Domyślnie

znaczy sie jednym jednym zdaniem i tak nasze uposledzenie powoduje ze nadajemy sie tylko do BW

Domyślnie

pucha
    F50 | D80 | D100
    Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
    Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6

Oszczędny w słowach Awatar _luke_
    Miasto
    Ząbki k.W-wa

Domyślnie

A co dokładnie zrobiłeś z oczami?
    Pozdrawiam lukasz
    D90 | N50/1.4 | N18-200 | N17-55 | N10.5 | T17-50 | T28-75 | S20/1.8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów