Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cały set bardzo dobry.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

przepraszam za skojarzenie ale dla mnie ewidentnie to king sajz II Bardzo fajny set
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

10'ka super
    ale to chyba bardziej do reportażu
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Dobre fotografie - fajne (te na blogu również)- oddają sporo tego co sam widziałęm byłem i na Ukrainie i w Rumunii potwierdzam rewelacyjną gościnnosść tych ludzi a im mniejsza miescowość tym pod tym wzgledem lepiej .... w tym roku w wakacje wracamy na Rumunię... Polecam wszystkim i pejzaże niesamowite i ludzie wspaniali polecam!!
    Wasze zdjecia niesamowite są pod wzgledem kontaktu jaki udało sie Wam nawiązać z mieszkańcami -- naprawde gratuluje.
    Jak się nie ma co się lubi to i wtedy się nie lubi tego co się ma....

Domyślnie

11. gosc z chlebem super, btw mozesz polecic jakas fajna trase przez rumunie?? slyszalem ze to ciekawy kraj jest i niedoceniony .

Domyślnie

Dziękuje za miłe słowa.

Rumunia jest naprawdę niedoceniana, fajna trasa przez Rumunie? My jechaliśmy przez Karpaty /?/ nie znam miejscowości, jechaliśmy tam dla ludzi, jadąc autokarem co 30 minut chcieliśmy robić postój, wystarczy bacznie rozglądać się. Dla mnie jest tam mega bezpiecznie (sam jestem zdziwiony, że to piszę). Poprostu jedż, lewo, prawo, prosto, a trafisz na super ludzi.

Ktoś pisał, że nawiązaliśmy kontakt fajny, mnie generalnie odmieniła fotografia, fotografuje śluby od 3 lat, jeżdze na plenery ze szkoły, miałem mnóstwo blokad, fotografowania na ulicy, ludzi, oni sie mnie bali, bo tak naprawdę ja się ich bałem. Kwestia wykazania zdecydowania, życzliwości, odrobiny uśmiechu, i nie znając języka, można zawiązać ekstra kontakt. Po rumuńska znałem jedno słowo "bonaziła" - dzieńdobry, i to naprawdę wystarczy. Jeśli dwoje ludzie chce sie dogadać, dogadają się.

Tutaj znajdują się wszystkie fotografie:
    http://www.twoj-slub.pl/Ua-Ro/

Domyślnie

Pawle, zdecydowanie bardziej mi się widzi jako całościowa galeria, niż jako portrety które tu pokazałeś
    JN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów