fajnie wyszla Ci 6![]()
Szukaj
fajnie wyszla Ci 6![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Trzeba po prostu dużo ćwiczyć. To przychodzi z czasem. Moje początkowe kadry zawsze były ciasne. Teraz lubię jak jest trochę wolnej przestrzeni. Łatwiej zbudować jakąś ciekawą kompozycję (choć szczerze mówiąc u mnie to tak bardzo na wyczucie robione bo wiadomo że przy dzieciach niewiele czasu na takie rzeczy)![]()
Bardzo dziękuję za miłe słowaA co do "zwyklaczków" - dużo takich u mnie, lubię mieć trochę takich ot po prostu poprawnych portrecików, na pamiątkę. Czasami jak nic się nie dzieje to nie ma co na siłę udziwniać.
![]()
Dla mnie to była miła odmiana ale sama uważam, że co za dużo to nie zdrowoNie bronię się przed teksturami ale na pewno nie będą u mnie gościły cały czas
Kolorki to w połowie zasługa tekstur. Dodatkowo je modyfikowałam "pod siebie" bo dość wybredna jestem
Ech Archi kto tu kogo dołuje swoimi zdjęciamiJuż nie bądź taki skromny
Wszystkim bardzo ale to bardzo dziękuję za komentarzePozdrawiam
![]()
Ech, i znowu mam doła...
Świetna robota Aniu![]()
ja widzę nr5 jako naj z tego setu(kadr kolory i tekstura grają mz), potem chwila przerwy i nr4
mi sie wszystkie podobaja a ostatni wpis na blogu..rewelacja.
Świetny set! Moje ulubione to zdjęcie numer 5![]()
D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele
bez tekstur też byłyby bardzo fajne![]()
tekstury na cale szczęście nie są przesadzone i całość ze sobą łagodnie wspólnie gra...
D300 + PDK-1 + N17-55 + SB 900 x2, 50mm i inne...
teksturki użyte z umiarem, moim skromnym zdaniem nie pasuje tylko do zdjęcia nr 3, ale reszta zdjęć jak zwykle świetna, a zdjęcia 4,5,6 powinny być podpisane Anna Różnicka paintings, a nie photography![]()
D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800
Skontaktuj się z nami