Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: ***....

Red face ***....

...Ola.. by Me and Kasienka(www.katarzynaiwanowska.com)..make up Kinga (www.nakatu.maxmodels.pl) ...ostatnie z sesji ...
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

ciemne tlo bylo lepsze ((

Domyślnie

na ciemnym by się zlało kilka rzeczy, dobrze jest

Domyślnie

pozamiatane!
    kapitalne zdjęcie, niczego mu nie brakuje, dopracowane w 100%

Domyślnie

Nie podoba mi się rozdźwięk między światłem i gładkością twarzy oraz cieniem, szumem i inną "barwą" dekoltu. Niekoniecznie pasuje mi blik widoczny tylko w dalszym oku. Bliższe przez to wyszło trochę martwo. Tekstura przy tej obróbce też mało korzystnie wyszła. Ogólne wrażenie niestety popsute tymi "szczegółami". W tej stylizacji włosy nie lepiej by wyglądały równiutko ulizane, uczesane starannie, pospinane spinkami może?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Nie podoba mi się rozdźwięk między światłem i gładkością twarzy oraz cieniem, szumem i inną "barwą" dekoltu. Niekoniecznie pasuje mi blik widoczny tylko w dalszym oku. Bliższe przez to wyszło trochę martwo. Tekstura przy tej obróbce też mało korzystnie wyszła. Ogólne wrażenie niestety popsute tymi "szczegółami". W tej stylizacji włosy nie lepiej by wyglądały równiutko ulizane, uczesane starannie, pospinane spinkami może?
    moze gdybym ustawil 5 lamp byloby wszystko jednolite ale nie o to chodzi to nie reklamowka dekolt w cieniu a twarz jest tu najwazniejsza jednym bedzie sie podobac innym nie

Domyślnie

Bardzo fajne
    F90X, D600

Domyślnie

klasyka,
    ciekawe ułożenie wachlarza.

Domyślnie

Świetne czarno-białe zdjęcie ale to w pół przymknięte oko wygląda jakbyś złapał podczas mrugania niestety.
    red light, dark room...

Domyślnie

Rewelka, tak jest dobrze. Nie trzeba ciemniejszego tła.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów