Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

D7000+grip+18-105+70-300 ewentualnie jeszcze grucha
    czy to wszystko wejdzie to tej torby czy będzie problem

Domyślnie

Czemu chcecie upychac na siłe aparat z gripem i 2 obiektywy? Zmieścić się pewnie zmieści, ale pamiętajcie ze pewnie za jakiś czas będziecie chcieli kupić jakiś obiektywik, jakąś lampę i pojawia się problem

Nie sugeruje kupowania od razu gigantycznej torby, ale taką którą ma chociaż o jedno więcej miejsce niż Wam potrzeba, bo nigdy nie wiadomo. A jak nie kupicie kolejnego obiektywu czy lampy to chociażby "zupkę" chmielową można transportować

Domyślnie

Mieściłem w tej torbie D5000+N18-105+N70-300+T90+filtry.Po trzech miesiącach torba zaczęła rozłazić się na szwach(zbyt mały zapas materiału za szwami moim zdaniem)więc oddałem do sklepu i przeszedłem na torby i plecak firmy Kata.
    Pozdrawiam.Józef.

Domyślnie

kezoj40, jak Ty w tej torbie upchałeś ten sprzęt?
    Mam bardzo podobny zestaw i tą torbę, ale bez udeptywania nie chce tyle tego wejść.
    D5k & N35 & N18-105VR & N70-300VR & Sunpak PZ42X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pythondancer Zobacz posta
    kezoj40, jak Ty w tej torbie upchałeś ten sprzęt?
    Mam bardzo podobny zestaw i tą torbę, ale bez udeptywania nie chce tyle tego wejść.
    Jeden obiektyw wpięty do body,a dwa po bokach.
    Pozdrawiam.Józef.

Domyślnie

ja pytałem czy zmieści się D7000 z gripem+18-105+70-300 ale jasnej odpowiedzi nie dostałem,i dalej jestem w kropce..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikar39 Zobacz posta
    ja pytałem czy zmieści się D7000 z gripem+18-105+70-300 ale jasnej odpowiedzi nie dostałem,i dalej jestem w kropce..
    jeszcze znalazłem coś takiego
    http://allegro.pl/e322-rewelacyjna-t...288049163.html

Domyślnie

Wiesz, jak ludzie piszą ze miesci się d90 z klamotami o podobnych wymiarach jak Twoje obiektywy to raczej nie masz się co martwić czy D7000 się zmieści

A co do aukcji którą wynalazłeś, wysyłka z Hong Kongu ... 10-25 dni ... wesoło
    Czemu tak koniecznie szukasz torby z napisem Nikon ? nie lepiej jakąś tańszą torbę firmy która produkuje torby, to zawsze większa gwarancja jakości.

Domyślnie

nie oszukujmy się, to nie jest rewelacyjna torba, rzekłbym nawet, że bardzo przeciętna

jednakże akceptuję jej wady, mając w pamięci iż kosztowała mnie 50zł
    wchodzi body + 2-3 małe szkiełka i mi pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikar39 Zobacz posta
    Na Twoim miejscu nie oszczędzałbym na kupnie torby. Co prawda Twoja sprawa co robisz, ale kupując dobry sprzęt, to kup to tego dobrą torbę. Jak pisali koledzy kup coś markowego. Wydasz trochę więcej kasy i będziesz miał gwarancje jakości. Niestety Twoje propozycje jakościowo nie są najwyższych lotów, chyba, że musi być napis nikon

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów