Można się pastwić ;D
Wszelkie opinie i pomocne rady mile widziane. Tak poza tym, to Wesołych Świąt wszystkim
Szukaj
Można się pastwić ;D
Wszelkie opinie i pomocne rady mile widziane. Tak poza tym, to Wesołych Świąt wszystkim
D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR
poczytaj o efekcie Dragana.
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
A po co?
Mam wrażenie, że jest zbyt szeroko. Pionowy kadr byłby IMHO lepszy. Konwersja dobra, po lewej efekt "halo".
Wesołych Świąt![]()
A ja bym dał kwadrat i trochę podkreślił obróbką fakturę skóry. Ale ogólnie jest ok.
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Próbowałem z kwadratem i jakoś mi nie podpasowało...dlatego zostawiłem tak, jak jest. Ktoś jeszcze coś napisze ?
Jest swietnie, realistycznie pokazana twarz starszego mezczyzny, ma swój specyficzny klimat.......
Bardzo dobry, prosty, wyrazisty portret, nie przesadzony w PS... Przerysowanie głowy to już zasługa dystorsji szkła... P.S. Co do zwolenników Dragana - Dragan jest 1 i basta...
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Lubię naturalne zdjęcia i nie bawię się niepotrzebnie w Photoshopy i inne udoskonalacze...W sumie każdy ma inny gust i każdemu podoba się coś innego. Wszystkie Wasze rady i pomysły są mi pomocne, więc jeśli ktoś będzie miał ochotę coś jeszcze napisać, to będę wdzięczny![]()
Nie, no TY się nigdy nie mylisz...![]()
A poważnie - to moim zdaniem lepiej szukać własnego stylu niż na siłę próbować podciągnąć coś pod Dragana. On nie tylko wymyślił tę technikę ale i opanował do doskonałości... Proba naśladowania, to będzie tylko naśladownictwo... nic więcej...
Skontaktuj się z nami