Szukaj
Fajny aparat.A zdjecia przyjemne. Na 2 bym cien pod szyja troche zmniejszyl. Na 3 takze odrobinke.
Gratulacje nowej zabawki![]()
3 i 4 są moim zdaniem świetne. Perfekcyjne mz było by połączenie kadru 1 i tonacji (obróbki) z nr 2 - na ostatnim rzeczonym nie podoba mi się wizualne zwężenie twarzy modelki na policzkach, wyszła przez trochę jak UFO. Na 1 mz kształt twarzy zarysowany jest wzorowo.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
uwazam ze zdjecia sa stanowczo za duze. przynajmniej o polowe.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Za kolegami powyżej. W końcu żyjemy w erze kiedy to prędkości łącz internetowych z dnia na dzień są coraz wolniejsze i coraz droższe więc bardzo dobrze, że nam ich nie obciążasz
W tej wielkosci wydaje mi sie ze jedynie 4 fajna.
No niestety ciężko ocenić, do tego jeszcze kompresja oraz niezbyt udane ostrzenie. Szkoda, bo prace warte uwagi.
okej nastepnym razem dostaniecie wieksze ale i tak uwazam ze te sa wystarczajace
pzdr
Wystarczające do czego? Tu nawet ostrości nie ma jak sprawdzić i ocenic. Ja wrzucam 800px na dłuższym boku a i tak jest to jak dla mnie już troche małe. Żyjemy w czasach gdzie ściągamy z sieci pliki w full hd więc kilka większych zdjęć nie zrobi różnicy dla naszego łącza. Chyba nie ma żadnego powodu żeby ograniczać rozmiar do "znaczków pocztowych".
4 fajna, chociaz mozna by na prawym zdjeciu, lewa strone kapelusza troszke inaczej ulozyc
wieksze zdjecia jednak lepiej sie prezentuja
Skontaktuj się z nami