... Iza...Kasience dziekuje za wytrwalosc (www.katarzynaiwanowska.com) make up Asia (www.phanaberia.pl)....nie lubie dawac tytulow :P
Szukaj
... Iza...Kasience dziekuje za wytrwalosc (www.katarzynaiwanowska.com) make up Asia (www.phanaberia.pl)....nie lubie dawac tytulow :P
D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P
Urocza modelka i bardzo fajny portret... jedna uwaga: wolałbym więcej miejsca z mojej lewej...ta odrobina miejsca moim zdaniem dałaby większy komfort w oglądaniu zdjęcia![]()
a wiesz ze tez tak patrzylemale ciezko sie zdecydowac
)
D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P
Ja nawet wiem czemu ciężko, bo masz tu fajną kompozycję po skosach. Wydłużając w lewo, wypadałoby też prawą stronę ruszyć dla równowagi... Zdjęcie interesujące i intrygujące. Myślę, że może lepiej zostawić ten kadr mimo jego nieakademickich cech i będący w opozycji do większości nauk. Współgra on z przekazem zdjęcia i obróbki.
Fajnie trafiłeś z ostrością. Bardzo fajne ujęcie, patrzyłem exif...D700+50 na f2.2 a ostrość jakby na obu oczach chociaż niedokońca... bardzo fajny rozkład.
Kadr moim zdaniem ok, chociaż ja bym nie ucinał tego czubka głowy. Bardzo fajna modelka
Twoje zdjęcie jak zwykle bardzo udane
ale, tym razem mam ale... modelka ma wysokie bardzo czoło i taki kadr je eksponuje, ja bym zdecydowanie cięła niżej z góry
ale modelka miód malina.... ech![]()
U born unique don't die as a copy...
super ale wolałbym bez kolczyka
Twoje portrety mają bardzo fajny charakter. A przy tym aż chciałam spojrzeć tam gdzie patrzy modelka
Bardzo mi się podoba. Rzadko jakiś portret zatrzymuje mój wzrok na tak długo![]()
Jak zawsze mnie rozwaliła Twoja praca. Uwielbiam Twój styl.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Świetna dziewczyna, świetna praca.
Brawo!
Skontaktuj się z nami