Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ***....

Talking ***....

... Iza...Kasience dziekuje za wytrwalosc (www.katarzynaiwanowska.com) make up Asia (www.phanaberia.pl)....nie lubie dawac tytulow :P
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

Urocza modelka i bardzo fajny portret... jedna uwaga: wolałbym więcej miejsca z mojej lewej...ta odrobina miejsca moim zdaniem dałaby większy komfort w oglądaniu zdjęcia

Domyślnie

a wiesz ze tez tak patrzylem ale ciezko sie zdecydowac)
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

Ja nawet wiem czemu ciężko, bo masz tu fajną kompozycję po skosach. Wydłużając w lewo, wypadałoby też prawą stronę ruszyć dla równowagi... Zdjęcie interesujące i intrygujące. Myślę, że może lepiej zostawić ten kadr mimo jego nieakademickich cech i będący w opozycji do większości nauk. Współgra on z przekazem zdjęcia i obróbki.

Domyślnie

Fajnie trafiłeś z ostrością. Bardzo fajne ujęcie, patrzyłem exif...D700+50 na f2.2 a ostrość jakby na obu oczach chociaż niedokońca... bardzo fajny rozkład.
    Kadr moim zdaniem ok, chociaż ja bym nie ucinał tego czubka głowy. Bardzo fajna modelka

Domyślnie

Twoje zdjęcie jak zwykle bardzo udane
    ale, tym razem mam ale... modelka ma wysokie bardzo czoło i taki kadr je eksponuje, ja bym zdecydowanie cięła niżej z góry
    ale modelka miód malina.... ech
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

super ale wolałbym bez kolczyka

Domyślnie

Twoje portrety mają bardzo fajny charakter. A przy tym aż chciałam spojrzeć tam gdzie patrzy modelka
    Bardzo mi się podoba. Rzadko jakiś portret zatrzymuje mój wzrok na tak długo

Domyślnie

Jak zawsze mnie rozwaliła Twoja praca. Uwielbiam Twój styl.
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Świetna dziewczyna, świetna praca.
    Brawo!

Uprawnienia umieszczania postów