Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Sri Lanka

conik
    Gość

Domyślnie

http://travel.yahoo.com/p-hotel-1645...t_guesthouse-i to jest ten ocean's view

w yala nie bylismy a raczej bylismy przejazdem bo bardziej zalezalo nam na swiatyniach i starozytnych miastach
    na polnocy tez nie bylismy bo akurat wtedy jakies ostre zamieszki zwiazane z ichnia wojna domowa byly a zebylo tuz przed wyborami wiec skupilismy sie na centrum wyspy

czasem mi sie wyc chce kiedy patrze na zdjecia ktore robilem kiedys na wyjazdach a kiedy jeszcze nie fotografowalem powazniej
    czasem szkoda to pokazywac

tak to wlasnie TO drzewko
    Ostatnio edytowane przez conik ; 27-03-2010 o 19:17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    czasem mi sie wyc chce kiedy patrze na zdjecia ktore robilem kiedys na wyjazdach a kiedy jeszcze nie fotografowalem powazniej
    czasem szkoda to pokazywac
    Najważniejsze jest to, co zobaczyłeś

Domyślnie

Nawet mieliśmy okazję uczestniczyć w czymś takim. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie przewodnik-wariat
    Po drugiej kaskadzie mieliśmy niedobory w załodze

Zdjęcie robił znajomy, który wolał obserwować wszystko z oddali.

Domyślnie

Początkowo oglądałem z przyjemnością, ale chyba trochę za dużo tych zdjęć by z zainteresowaniem obejrzeć wszystkie na raz. Może lepiej podziel je na kategorie, będzie łatwiej przerwać i powrócić później.
    Jakość nie jest zła, ale horyzont często jest krzywy. Szkoda też że warany chciałeś koniecznie mieć jak najbliżej. Poucinałeś języki i ciasno im w kadrach...
    Ale wycieczki to Ci zazdroszczę.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów