Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Kolejna chatka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Przesuper! Tonacja kolorystyczna przepiękna. W ogóle chatka pierwsza klasa. Cudowna scena.
    By zdjął trochę dołu bo nic nie wnosi, główny motyw to chatka, więc dół nie powinien zajmować całej połowy obrazka, ale to tylko moje zdanie. Nie odejmuje to nic jakości.
    Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Dzięki Czarku. Mile mnie zaskoczyłeś

Domyślnie

Kolejne świetne z tej chatkowej serii. Już to pisałem przy poprzednich, ale się powtórzę - złapałeś kapitalna tonację dla tych zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Kolejne świetne z tej chatkowej serii. Już to pisałem przy poprzednich, ale się powtórzę - złapałeś kapitalna tonację dla tych zdjęć.
    Kurcze, a już myślałem, że zdjęcie spadnie z pierwszej strony bez słowa krytyki... Już nawet znalazłem poważny błąd techniczny, myśląc, że to pewnie przez to... Dzięki Szuwar

Domyślnie

Dołu bym nie przycinał, bo te kamienie z prawego dolnego ładnie prowadzą. Fotografia straci jak je wytniesz.

Domyślnie

Z tym dołem to chyba racja. W pierwszej wersji dół miałem przycięty zaraz pod tą kupką kamieni. Jeszcze warto by chyba stempelkiem potraktować te gałązki na spodzie...

Domyślnie

Ładnie kolorystycznie i za kolegą Światło dołu przyciąc
    Fajny mrozny klimacik
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Nic dodac, nic ujac... Mi ten kadr lezy... jak nalezy!
    BDB fotografia,w Twoim stylu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Piękna, bardzo dobra praca.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów