Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Nadmorskie wspomnienia

Wydaje mi się, że lewa strona zbyt ciąży... Ocena należy do was
    Ostatnio edytowane przez Master95 ; 04-03-2010 o 17:40

Domyślnie

Ojojoj, obróbkowe niedopatrzenie Ci się wkradło - spójrz na miejsce, w którym zbocze wydmy spotyka się z linią horyzontu - fatalnie to wygląda. Pozostając w okolicach tego feralnego punktu jeszcze jedna uwaga - nie podoba mi się poświata widoczna nieco powyżej. Jeśli słońce znajdowało się tuż za zboczem, ono samo powinno być zacienione.
    Podsumowując, mam wrażenie, że w tym rejonie zdjęcia coś posypało się z obróbką i chętnie zobaczyłbym poprawioną wersję. Bo fota może być ładna sądząc po utrzymanej w przyjemnej tonacji i fajnie rozmytej wodzie.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Za przedmówcą. Trafne obserwacje.
    I ja tak sądzę.

Domyślnie

dwojka jest ok - podoba sie

kulten
    Gość

Domyślnie

Generalnie kadrowo mi się nie podoba. Poza tym na 2jce jest za ciepła tonacja no i ekspozycja leży. Miałeś po złej stronie słońce, które ciągle było za silne na takie zdjęcia.

Domyślnie

Kompozycja też do mnie nie za bardzo gadała, wydaje mi się, że lewa strona zbyt mocno ciąży...

Domyślnie

Może ktoś jeszcze? Jednym się podoba, a drugim nie, sam nie wiem co o nim sądzić...

Domyślnie

Moja opinia jest w sumie zbliżona do zdania kultena - ekspozycja kładzie jednak to zdjęcie niestety.
    No i niebo nie za fajnie się prezentuje przez to nazbyt mocne światło. Takie moje zdanie...
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów