Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Gitarzysta - Irish pub by [Hanibal ]

Witam

Dzis mialem przyjemnosc fotografowac wystepy lokalnych artystów w jednym z Irlandzkich pubow.

Przedstawiam jedno z ujec z dzisiejszego wieczoru. Jesli sie spodoba dorzuce jeszcze kilka...

oborbka chcialem choc troszke przdstawic klimat panujacy w miescu gdzie pracowalem dzis...

opinie mile widziane
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Kadr się wali, a samo zdjęcie w porządku. Może nic specjalnego, ale ot po prostu dobry reporterski portret. Wolałbym chyba trochę większą głębię, ale jeśli bez lampy robione, to rozumiem ograniczenia.

Domyślnie

To D3 tak szumi????
    A tak poważnie to fajny klimacik.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Według mnie klimat udało się przedstawić Może mi się wydaje ale chyba zdjęcie lekko nieostre (wygląda jakby ostrość ustawiona była na oprawkę okularów a nie na oczy ale może to wina mojego monitora)
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Oszczędny w słowach Awatar kes25
    Miasto
    Wyszków/Warszawa

Domyślnie

Klimat super. Co do głębi tonalnej uważam że jest duża i wystarczająca. Kadr się wali, ale czy to przeszkadza w tym zdjęciu? Wg mnie nie. Wręcz przeciwnie
    D700, D200, Fuji S3 Pro, F80 i 5 słoików
    http://photokes.pl

Domyślnie

a dlaczego tak ??? bo lubie.. i zamawiajacy zdjecie tez lubi :P

pozdrawiam
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Na tym pierwszym jest basista
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

kadry niby ok, ale 1 i 2 zdjęcie jest mocno nieostre, tym razem mi się nie podoba

Uprawnienia umieszczania postów