Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Aneta B&W

Domyślnie

Ja poproszę w lepszej rozdziałce kopię tych plików, oprócz 2 poustawiam sobie na tapecie.
    Jak dla mnie rewelka. Plastic nie platic w odbiorze jak dla mnie super.
    [email protected]

Pozdrawiam,
    Maciek
    D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800

Domyślnie

Osobiście nie wypowiadam się na temat fotek na forum ale od kilku miesięcy przeglądam tylko tematy portretów i macro, jak dla mnie rewelacja. Mam nadzieję że kiedyś też uda mi się takie wkleić, pozdrowionka

Domyślnie

1 hipnotyzuje, 5 niesamowita, reszta świetna

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    dziś wiem, że zdjęcie nie powinno byc mega dopieszczone, dlatego nie robię już retuszu buzi. jest jak jest.
    to forum naprawdę wiele uczy. wszytko co wiem o fotografi i wszystko co umiem zawdzięczam Waszym opiniom i podpowiedziom, ale ma też istotną wadę - jest tu zbytnia dbałośc o precyzję. to forum jest "przetechnicznione", ...
    ...w tym wątku podobają mi się i pozy i fotki (poza kiepskim wygładzeniem skóry, który jak sądzę jest własnie próba dopasowania się do poziomu obowiązującego na tym forum). wpuścmy tu nieco życia. z jego "brudem" niedokładnościa, niedoskonałością...
    bardzo ciekawa wypowiedź

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów