Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    ale pusta wiec sie nie liczy
    Nic nie szkodzi i tak nie miał bym pewnie czasu załadować
    A co do zdjęcia, to ilość wpisów świadczy o tym że jednak nie jest taka nudna.
    Tomcio TB - fotografuj , eksperymentuj , bo nie myli się tylko ten który nic nie robi.
    Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
    D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Las Vegas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ylim Zobacz posta
    Temat zdjęcia jest całkiem ciekawy, ale lepiej uważaj z taką obróbką bo nikt z nikoniarzy i nie tylko tego nie lubi. Osoby postronne, które nie widziały nigdy PS czy jakiegokolwiek innego programu do obróbki mogą się zachwycić, bo jak to możliwe żeby tylko czerwień została a reszta bw???:P . Reszta raczej Cię zbluzga Pozdr!
    Taka jest prawda. Osoby, które robią zdjęcia i je obrabiają, uznają taką obróbkę za słabą. Jest jedno ale. Dziewięćdziesiąt osób na sto będzie przychylnie oceniać te zdjęcie. Dlaczego? Bo nie zna się na fotografii? Prawdopodobnie, ale to, że się nie znają, wcale tych osób to nie obchodzi. Im się podoba i tyle.
    .

Domyślnie

A już myślałem że tego typu kwiatki się nie zdarzają
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie Opinie i uwagi

Dzięki Panowie i Panie za "opinie" i uwagi . Jak napisałem był to mój debiut ale , "fakin siet" chyba nieudany . Będę pracował dalej i próbował Was czymś zachwycić lub przymajmiej przyciągnąć uwagę. Pozdrawiam wszystkich......

Domyślnie

No słabo. Kolorowanki osobiście uważam za "wiejski tuning" niczym aluminiowa lota na daewoo tico. Kadr przeciętny. Całość niczym nie ujmuje ciekawym.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów