Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Domyślnie

Szacun.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez w4syl Zobacz posta
    O rany... Strasznie Cię przepraszam! Nie wiem, skąd mi się cały czas kojarzyłeś z Kubą ... Sorka!
    luzik.. wkoncu babcia na mnie kiedys mowila Kolus
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

dziekuje..... bardzo dziekuje
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

bardzo milo sie oglada twoje zdjecia. czlowiek sam by chcial...
    pozazdroscic ze znalazles modelki ;p Sam staram sie znalesc chetna [w uk] na maxmodels i modelymayhem ale jakos sie nie garna....i pozostaje mi ogladanie zdjec.eh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yedi Zobacz posta
    bardzo milo sie oglada twoje zdjecia. czlowiek sam by chcial...
    pozazdroscic ze znalazles modelki ;p Sam staram sie znalesc chetna [w uk] na maxmodels i modelymayhem ale jakos sie nie garna....i pozostaje mi ogladanie zdjec.eh

ee tam si enie garna... beda sie garnac musisz tylko cos pokazac ze juz masz zrobione... czyms je zachecic...
    pamietam moje poczatki.... ciezko bylo wyciagnac dzieczyne na zdjecia...
    teraz jest zupelnie na odwrót...

trzymam kciuki i powodzenia

Domyślnie

Świetny secik. Te wstawki w filmie z gotowymi fotkami to świetny pomysł. Bardzo mi się podoba.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cześć Hani, no to ja jak zwykle to co mi lekko przeszkadza:
    2 - jakieś takie plamki na policzku
    3 - maleńkie źrenice, troszkę możnaby je powiększyć lub po prostu kazać zamykać oczy tuż przed zdjęciem, i nierówny blik na ustach powoduje ich niesymetryczny odbiór, szczególnie po prawej
    4 - modelka się chyba zgarbiła no i biust pod bluzką diabli wzięli ... za to jest spory kawałek płaskiego materiału
    8a - po crossie i w połączeniu ze słońcem za plecami lub mocną blendą (źrenice ponownie tyci tyci tak, że prawie ich nie ma) oczy dostały zielonkawego zafarbu i w sumie są w nich tylko tęczówki

a poza tym to sam wiesz, miło się te Twoje foty ogląda
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Secik bardzo przyjemny. Zaraz obejrzę film

EDIT: Hanni, jakiej blendy używasz?
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 11-03-2010 o 18:39
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Wysoki poziom....pełen profesjonalizm

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów