Dzięki za komentarze.
Od siebie dodam tylko że fota robiona była przy zachodzie słońca, a rzeczone "jagodowe" zafarby i róże naturalnie wyrzuciło na niebie. Zdjąłem nawet trochę z intensywności koloru.
Szukaj
Dzięki za komentarze.
Od siebie dodam tylko że fota robiona była przy zachodzie słońca, a rzeczone "jagodowe" zafarby i róże naturalnie wyrzuciło na niebie. Zdjąłem nawet trochę z intensywności koloru.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Rewelacyjne niebo. Pięknie chmury rozmyło.
ładnie pokazane ,kolorystyka pasuje.pozdrawiam
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
takie kolorki jak wiadomo wychodzą same, można zostawić dla zaskoczenia widza, ale zaskoczenie kiedyś mija, warto sprawdizć wersję bez zafarbu - a tak na koniec powiem że podobami się - żeby jeszcze poględzić (bo lubię takie zdjęcia) to zastanawiam się co jest z prawej części kadru (bo se siedzę na królewsko-cesarskiej prowincji i nigdy tam nie byłem) i czy nie dałoby się kosztem lewej coś na prawej jeszcze pokazać - ale nie wiem
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Pięknie Bartek to wyglada ! Popatrzyłem sobie na Exif i widzę, że czas migawki pozwala już na malarskie efekty, ale właśnie dobra fotografia na tym polega. Te rozmycia i miękkość obrazu, zawsze są wspaniałe. Byłem tam wielokrotnie i podziwiałem tą niesamowitą konstrukcję. W końcu bezpieczeństwo Londynu od niej zależy podczas przypływów, a te jak sam wiesz są porażające. Woda w Thames River podnosi się o kilka metrów w ciągu kilku godzin) O siłach przyrody można się także przekonać jadąc sobie w weekend do Southend on Sea. Polecam pójść sobie na molo na piwo i popatrzeć na odpływ. Molo jest najdłuższym molem na świecie i ma dokładnie 1.33mili długości ! W pażdzierniku jest sporo fotografów, bo zachody słońca są tam spektakularne.
Co do Richmond Park......polecam zaprzyjażnić się z tym wielkim stadem jeleni, które sobie tam swobodnie spaceruje po parku przez większość roku. Potencjał do fotografowania jest ogromny, tylko trzeba być cierpliwym i umieć je przekupić)) Ja się z tymi stworkami tak polubiłem, że siadałem koło nich i z ręki mi marchewkę jadły. Co tydzień z dziewczyną tak je dokarmialiśmy. Piękne zdjęcia tam Bartku porobisz. Polecam !!
Skontaktuj się z nami