Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Dzisiejsze

Domyślnie

pszetak - masz rację i utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że nie ma co mówić o kiczu itp.
    harb - dobre no bez ramek są

Co do zdjęc to właśnie rozpoczał się - mozna powiedzieć - "sezon" na zachody słońca. Prawie każdy łąki są zalane i tworza się lustra.
    Jak napisałem - jak to bardzo lubię i będę pewnie wrzucał takich fot więcej.
    Dodatkowo wyjazd na zdjęcia zachodu słońca można połączyć w sympatyczną i romantyczną wycieczkę - a zdjęcia robić przy okazji
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.
    (Ansel Adams)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez apie Zobacz posta
    Jak napisałem - jak to bardzo lubię i będę pewnie wrzucał takich fot więcej.
    Dawaj, dawaj bo ładnie Ci to wychodzi, ale ramki mógłbyś jakieś dać
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Eeee bez ramek! Fuj bez ramek a fuj!
    Kolego powiem tobie ze znam twoja tworczosc, pokazalem nam kilka naprawde pieknych zdjec na tym forum.......te zdjecia nie sa kiczem (mz) ale stoja bardzo blisko......przepraszam ale mam takie odczucie......
    Tyle sie na tym forum meczy o rzeczach ktore Ty popelniles! Slabo, pokaz nam cos mocnego cos co Ty potrafisz, dobry ciekawy i mocny temat.......bo miniaturka drzewka i slonca na wielkim prostokacie do mnie nie trafia!

Domyślnie

Dobry krajobraz, piękny pejzaż to nie tylko umiejętności - to przede wszystkim miejsce i aura. Tego ostatniego nie jest się w stanie mieć na zawołanie, niestety.
    Ale będzie dobrze

Dzieki wszystkim za komentarze.
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.
    (Ansel Adams)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów