wlasnie ta kra mnie zainteresowala ,wyglada jak widmo
podoba mi sie
mnie akurat ta fotka nie podchodzi, wygląda nie jak z użyciem ND400 ale jak poruszona może to za sprawą motywu i kadru ale prawdopodobnie jest to efekt tego bujania o którym piszesz
mnie akurat ta fotka nie podchodzi, wygląda nie jak z użyciem ND400 ale jak poruszona może to za sprawą motywu i kadru ale prawdopodobnie jest to efekt tego bujania o którym piszesz
Janusz, ta kra daje taki efekt. Nie jest poroszone, zobacz na kamienie. Ale masz racje, tak to moze wygladac.
Janusz, ta kra daje taki efekt. Nie jest poroszone, zobacz na kamienie. Ale masz racje, tak to moze wygladac.
tak jak mi się podoba poprzednia fota Radku tak w tej nie widzę ciekawego motywu a ze nie jest poruszona to wiem ale w moim odbiorze tak to wygląda - innym się podoba jest ok. pozdro
tak jak mi się podoba poprzednia fota Radku tak w tej nie widzę ciekawego motywu a ze nie jest poruszona to wiem ale w moim odbiorze tak to wygląda - innym się podoba jest ok. pozdro
i bardzo dobrze Gdyby sie kazdemu podobala to byloby mono tematyczne
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami