Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: żarówa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie żarówa

jestem ciekaw Waszego zdania.

Domyślnie

Ładnie mi się podoba ale chciałoby się rzec: za wąsko/ za szeroko (niepotrzebne skreślić)
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Kolory super, ale w pierwszej chwili chciałem przesunąć zdjęcie by zobaczyć całe. Chyba jednak za wąsko.
    Żarówa, owszem ale ładnie świeci.

Domyślnie

Nie wiem czy było to możliwe, ale jeśli tak to zdecydowanie powinieneś zrobić krok w prawo, tak żeby aparat był ustawiony centralnie w stosunku do drzwi. W takich kadrach ma to mz znaczenie. Tutaj widać, że zdjęcie jest zrobione pod małym kątem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Nie wiem czy było to możliwe, ale jeśli tak to zdecydowanie powinieneś zrobić krok w prawo
    Dokladnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Co do geometrii to fakt, czasami wydaje mi się, że w ps-e można wszystko wyprostowac a tak nie jest. Ograniczenie kadru wynikało z smolistego cienia z prawej i paskudnych krzaków z lewej strony. Co do zakresu kolorów to nie zaprzeczam jest taki jak lubię najbardziej, na papierze zwykle prezentuje się ok, na monitorze nie zawsze.

Pozdrawiam.

Domyślnie

fajne fajne.
    Czy musiales podpisywac jakies kwity na robienie zdjec tam?

Ostatnio do mnie sie przyczepili wiec dalem sobie spokój. Bo chcialem panoramki potrenowac a to w sumie dobre miejsce do tego typu zabaw.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Fotografuję Wilanów od dawna, raz panowie z "ochrony" zainteresowali się moją osobą, grzecznie ich olałem prezentując swoją ograniczoną angielszczyznę, w końcu spasowali. IMO nie ma żadnych ograniczeń co do zdjęć w parku, ale szkoda czasu na wyjaśnienia.

Domyślnie

Ładna żarówa, ja bym zrobiła KILKA kroków do tyłu, albo o wiele mniejszy fragment.

Uprawnienia umieszczania postów