sterylnie, 1 i 2 naj![]()
Szukaj
Świetne,bardzo się podobają![]()
D300s//D80//17-55 2.8//80-200 2.8//85 1.8
Cała sesja bardzo dobra. Nie mam faworyta, może 3? Albo 1? Wszystkie prace są swietne. Gratulację, choć juz sie pewnie przyzwyczaiłaś do pochwał![]()
wszystkie świetnie, ale jak dla mnie 2 najlepsza.
Dziękuje za tak miłe przyjęcie mnie po przerwie. Dziękuje za miłe słowa.... ale jak to się mówi, miło się słucha ale trzeba działać dalej.![]()
nr1 jest cudnaprzyjaciółka pewnie jest zachwycona.
Tak sesja się jej podobała i klimacik był fajny![]()
bardzo ładne delikatne ujęcia, gratuluję.
Zbędny
Ja tylko tak zbiorczo i ogólnie napiszę (bo mi się przypomniało), że łajanie, nauka i krytyka nie poszły w las i patrząc na zdjęcia na MM, czy choćby tu, widać ogromny postęp w stosunku do początkowych prac. To miłe i gratulacje dla nauczycieli.Jak również dla Ciebie za konsekwencję, pracę i ciągły rozwój.
A secik udany jak najbardziej, choć nie obyło się bez obowiązkowych problemów związanych z przerysowaniami perspektywicznymi. Ale nie wiesz jakie to miłe, że nie muszę już więcej pisać, że ta Sigma 17-70 (bodajże) coś nie za bardzo ostra, albo w ogóle zwracać uwagę na tak przyziemne technikalia![]()
Dziękuje za tak miłe słowa i za to że widzisz w moich pracach postęp. Staram się jakoś czegoś uczyć jak mam tylko wolną chwilkę. Ale nie ma ich za wiele.... Co do uporu to mam go w sobie dużo- więc pewnie nie spoczne na laurach i zaczne działać na nowo. Teraz mam kilka sesji więc zobaczymy co z nich wyjdzie. Zdjęcia te są zrobione obiektywem nikona 85mm 1,8
Skontaktuj się z nami