Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Dj Blast

Domyślnie Dj Blast

Co myślicie o takim portrecie? Miałam dylemat: wołać go żeby popatrzył, czy nie, ale zdecydowałam sie na takie ujęcie. Myślę, że lepiej oddaje klimat.

1.

W bonusie najlepsza płyta wieczoru

2.

Na całego seta, który niestety nie mieści się w tematyce tego działu, zapraszam na bloga

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asha Zobacz posta
    Co myślicie o takim portrecie? Miałam dylemat: wołać go żeby popatrzył, czy nie, ale zdecydowałam sie na takie ujęcie.
    No i zrobiles blad, bo w tym momencie to jest "siakis pstryk", a nie portret.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No i zrobiles blad, bo w tym momencie to jest "siakis pstryk", a nie portret.
    A to dlaczego, bo nie rozumiem?

Przyda się też czytać ze zrozumieniem. MiałAM dylemat, a nie miałEM

Domyślnie

A to dlaczego, bo nie rozumiem?
    No przepraszam -- a czego to mial byc portret? Koszulki czy gramofonu?

Przyda się też czytać ze zrozumieniem. MiałAM problem, a nie miałEM
    Co ma "czytanie ze zrozumieniem" z moja literowka?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No jasne. Wiarygodniej wyglądałby dj, który zamiast patrzeć w gramofony patrzy w obiektyw Czasem warto pozwolić ludziom robić to co lubią, nie przerywać i robić im zdjęcia kiedy nie są tego świadomi.

Jeśli to literówka to oczywiście przepraszam i do nóżek padam, ale czytanie władnej odpowiedzi ze zrozumieniem również się jak widać przydaje

pzdr

Domyślnie

No jasne. Wiarygodniej wyglądałby dj, który zamiast patrzeć w gramofony patrzy w obiektyw Czasem warto pozwolić ludziom robić to co lubią, nie przerywać i robić im zdjęcia kiedy nie są tego świadomi.
    Skoro tak uwazasz... Tyle, ze to juz nie jest portret. Nie rozpoznalbym tego kolesia nawet, gdyby wlasnie usiadl na mojej kanapie.

Jeśli to literówka to oczywiście przepraszam i do nóżek padam, ale czytanie władnej odpowiedzi ze zrozumieniem również się jak widać przydaje
    Kryste! Przestan jeczec... Zobacz ile sama juz popelnilas literowek.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Masz dziwne pojęcie portretu Znam wiele pięknych ujęć, na których też nie można poznać osoby i w niczym to nie przeszkadza.

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Kryste! Przestan jeczec...
    A to chyba złudzenie. Wbrew jakimkolwiek przesłankom na których polegasz jest mi do tego daleko.

Skupmy się może na kwestiach technicznych, a formalne zostawmy moderatorom.

pzdr

Domyślnie

Masz dziwne pojęcie portretu
    Nie wydaje mi sie... Ale to przeciez niewazne. Najwazniejsze, ze Ty wiesz co jest dobrym (albo chociaz poprawnym) portretem.

Skupmy się może na kwestiach technicznych, a formalne zostawmy moderatorom.
    Trzeba bylo pomyslec o tym na samym poczatku.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Widzę, że aluzją tutaj nic nie zdziałam.

Jeśli nie masz nic do dodania w kwestii technicznej zdjęć, to z mojej strony koniec tematu.

Nie odbijam piłeczek i nie karmie trolli. To nie moje zabawy.

Domyślnie

Stig ma rację. Wypowiada się często w ostrym tonie, ale trafia w stu procentach. Warto słuchać. Pierwsze zdjęcie bardzo ciekawe, poprawne, ale do portretu mu daleko. Oczy ukryte, twarz nie jest umiejscowiona w mocnym punkcie a najostrzejszym motywem jest logo na koszulce.
    Pozdrawiam
    Janusz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów