Szukaj
nie potrafie wybrac oba ladne ale kolor wole cieplejszej jedynki
Ależ miałeś poranek...
Kadrowo bardziej odpowiada mi dwójka, pięknie zagrało na niej niebo i dobrze jest je eksponować. Niestety dół, ze względu na obróbkę, podoba mi się już zdecydowanie mniej. Jest tam zbyt żółto - szczególnie widać to na chmurach tuż nad horyzontem po lewej, a także na wodzie. No i prawa strona daje po oczach.
Jedynka natomiast jest piękna i przede wszystkim (w kontekście dwójki zaś szczególnie) naturalna. Delikatne światło i stonowane barwy bliższe czerwieni oddają klimat poranka. Do pełni szczęścia brakuje tylko świetnego kadru z... dwójki
Podsumowując, dwójka z dołem w tonacji jedynki byłaby dla mnie rewelacyjna![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
jedynka zdecydowanie za kolorystykę jak również i kadr jest fajniejszy , dwojka ma mz. zbyt intensywnie niebieski kolor nieba wpadający w nienaturalność (w zbyt zimną niebieskość )![]()
Mile zaskoczenie. Juz myslalem, ze jest gorzej. Z lapkiemMusze Was przeprosic. Celowo namieszalem liczac po cichu na taki odzew. Jestem zaskoczony i sie ciesze. Widzimy sie jednak podobnie. Fermen, Janusz lapek dziekuje szczegolnie
Oczywiscie to zawsze lapek i jak nie spojrzysz jest inaczej.
Uwielbiam kryrykeTo uczy!!!
Ciagle nie moge odzalowac, ze jak ten caly Harb byl w irlandii to mu ani razu nie zaswiecilo. No raz tylko. W Pubie
Dzieki![]()
Trzeba było go tam trzymać.......!..Ciagle nie moge odzalowac, ze jak ten caly Harb byl w irlandii to mu ani razu nie zaswiecilo. No raz tylko. W Pubie
Dzieki![]()
Świetna jedynka...
Na dwójce przejechane niebo i zbyt żółte światło....
Pozdrawiam
Andrzej.
Gdyby tak dało się na 2 zrobić kolory takie jak na 1, to było by super. Teraz na 1 jest dobrze a na 2 oklice horyzontu mają dziwny zafarb.
Tak, 1 jest dużo lepsza, kadr i kolorki bardzo mnie odpowiadają![]()
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami