Zdjecie wg mnie udane, ale z tynm horyzontem to uwazam jak juz napisano, niebo zdecydowanie zasluguje "na wiecej" wzgledem wodyna tej fotografii...mz.
Szukaj
Zdjecie wg mnie udane, ale z tynm horyzontem to uwazam jak juz napisano, niebo zdecydowanie zasluguje "na wiecej" wzgledem wodyna tej fotografii...mz.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
fajne, szkoda tylko, ze sie nie odbija ladnie na wodzie, byloby super
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Pięknie zrobione,fajny kadr![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Bardzo ladny kadr!
Bardzo mi się podoba, jedynie niebo jest dla mnie za niebieskie.![]()
piękne chmury jak byłem we wrześniu w salamance to modły musiałem o chmury wznosić.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
W sumie też mi się podoba, ale z odbiciem też byłby czad![]()
Dziwnym nie jest
Oj podoba sięCiekawy i niesztampowy widok w dobrym kadrze. Technicznie także jest świetnie, ale z jednym zastrzeżeniem. Przeszkadza mi niejednolitość niebieskiego na niebie - chodzi mi głównie o prześwit nieba blisko środka kadru po lewej stronie (i niżej w lewo). Wkrada się tam cyjan, jest wyraźnie jaśniej niżu góry. W sumie sprawa do ogarnięcia w sekund pięć
ale uwagę moją ten szczegół przyciąga...
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami